Nye ansigter i Skateboardkomiteen

For et par uger siden, var der årsmøde i Skateboardkomiteen i RullesportDanmark. Skateboard.dk er kommet i besiddelse af referatet fra den nye komites første møde og kigger lidt nærmere på, hvad det er for en samling af ekstraordinere skatere, der nu skal repræsentere os alle i Danmarks Idrætsforbund.

Vi kan lige starte med at liste de folk, der også tjente i sidste periode og som derfor bringer erfaringerne fra komitearbejdet videre.

I formandsstolen sidder fortsat Carlos Veloso-Strange, der til dagligt slår folderne i Big Heart Skateboarding. Carlos fokus er på at holde overblikket og arbejde for et organ, der kan repræsentere skateboarding. Carlos er ligeledes optaget af at få mere mangfoldighed og diversitet ind i komiteens arbejde.

Kim Batiste, der blandt andet er kendt for sine events, Kims Kiosk, Billeshave Efterskole og være lokal i det meste af landet, har fortsat posten som komiteens økonomiansvarlige og holder således skarpt øje med at der ikke er uorden i bilagene. Foruden at varetage denne post er Kim drevet af at skabe flere aktiviteter, der kan skabe sammenhold blandt skaterne, og så afholdelse af et fedt DM.

Rune Glifberg er kendt for…ja I ved det. Rune er locked in på at gøre det godt for de dygtigste skatere i landet og agerer derfor forbindelsen mellem landsholdet og komiteen.

Men så er der de nye drenge i klassen.

Frederik Bengtson, der i dag nok mest er kendt for at være ejer af Plaza Skateshop, er stemplet ind. Hans bevæggrund for at involvere sig i komiteen er at få skabt endnu bedre konkurrencer og DM og få flere piger involveret i skatescenen.

Morten Bennetsen, der er kendt som Morten den II af Streetdomen, fra Middelfart Skateforening og Billeshave Efterskole mv. er også ny i komiteen. Morten drives af at arbejde for at sikre gode rettigheder for skateboardere rundt om i landet.

Bo Villumsen er kendt for at være en sur gammel mand, der hurtigt går til tasterne, og for at være storebror til Rene. Hans ambition for komiteen er at skabe et organ, der kan repræsentere skaterne.

Rosinen i pølseenden og det yngste medlem i komiteen er Jonas Daater. Jonas kender vi for hans bukser og for at smide hammeren. I komiteen er Jonas optaget af at arbejde for et bedre DM og blive skateboardernes politiske stemme.

Foruden ovenstående, så er Thomas Olsen, der til tider omtales som rygraden i ASS, ny suppleant i komiteen. Det fremgår ikke af referatet, hvad der driver ham, så han er den nye komites joker og wild card.

Samlet set, så har det nye hold ambitioner om at skabe bedre aktiviteter og konkurrencer, styrke sammenholdet blandt skatere og få skabt en komite, der repræsenterer skaterne.

Et af de første projekter, der er i støbeskeen, er en Skateboardfestivalen, der skal løbe af stablen for første gang i 2024. Det bliver interessant at se, hvad det bliver for en størrelse.

Det bliver også interessant at følge den nye komites arbejde med at få samlet skaterne, så komiteen i højere grad end nu kan repræsentere skateboarddanmark.

Skateboard.dk følger op.