Tilstandsrapporten - XIII - Byggemand Balder bygger beton

XIII_intro

Så er vi tilbage med en update på nogle af de nybyggerier der er igang på den danske skate scene.

 

Knallertparken (Sct. Jørgenspark) i Odense

odense-minirampe

 

Balder og Herm er gået solo i beton branchen. Et af deres første jobs var, at opgardere knallertparken i Odense. Bestillingen lød på en minirampe a'la den i Nørrebroparken. Resultatet blev en udvidet udgave med banks, hips og slappycurb. 

odense-hip-pour

odense-minirampe2

Funktionelt design og god udnyttelse af betonen når rampen nu alligevel skulle placeres midt på asfalten.

odense-bump

Lidt krydderi fik streetarealet også i form af denne street hip pølse.

 

Herning Skate Forening

herning1

Herning går indendørs amok og har gang i noget der ligner Danmarks største hal. Noget af et spring når man tænker på at de i en menneskealder har haft noget der mindede om danmarks mindste hal. Om det er SMyrna Kirken der er kommet til penge eller Mads Christensen, via sin Guld business har finansieret sin egen TF ved jeg ikke men stort bliver det og de lokale bygger hver eneste dag så mon ikke det står færdigt inden vi skriver 2014.

herning2

Hallen har selvfølgelig en vertrampe. Om det er en folke vert vides ikke men mon ikke vores Jyllandskorrespondent Ole Rauff kommer i hus med en større billedserie inden længe. 

herning3

Jesper Svenne Svinningsen tester her verten. Mon det bliver på denne rampe at de stolte danske 540 traditioner bliver genoplivet?

 

Søndersø - Odense - Fyn

soendersoe-fyn-2

 

Endnu et BalderHerm projekt. En lille forstad til Odense havde planlagt et 300 m2 areal med Rhino ramper men beton guderne ville det anderledes så de fik denne perle af et miniareal i stedet. Hvordan entreprisen blev vendt fra Rhino til beton ved jeg ikke men jeg ved at Balder og Herm kunne blive folkehelte hvis de lavede samme stunt i andre af de Rhino plagede dele af verden.

soendersoe-fyn-1

soendersoe-fyn-3

Det ses tydeligt at Balder & Herm er ved at blive gamle med deres forkærlighed for slappycurbs. Nem obstacle med stor mulighed for trickudbytte. Absolut en favorit hos redaktionen bag skateboard.dk og ligesindede gamle mennesker. Kan vi få en af dem i parken også. På forhånd tak!   

soendersoe-fyn-4

 

Nakskov Multi Park

nakskov1

Siden Ronni & Allan forlod Nakskov er det gået ned ad bakke for skateboarding i byen men nu virker det endelig til at der er ved at ske noget igen. Byggeriet af en multipark med tilhørende skateboard bane er i gang og forventes afsluttet i starten af 2014. Mon byens helte flytter hjem igen eller er de mon evigt tabt for den landsdel???

nakskov2

 

Slangerup

slangerup1

 

Som en del af Byg Det Op fik Slangerup også tiltusket sig et beton areal i 2013. Det er ikke stort og arkitekterne burde have nogle forklaringsproblemer i forhold til funktionaliteten og placeringen af visse elementer. Bl.a. den store kampesten der er placeret ved enden af minirampen. Hvad laver den dog der? Hvis den skulle have været placeret i forbindelse med arealet burde den være skatebar og ikke bare stå og være farlig at falde i nærheden af.

Generelt kan jeg sige at minirampen har en rigtig god transition og dens funktioner og muligheder passer godt til målgruppen.  

slangerup2

slangerup3

slangerup4

Hvis du ikke er til beton eller træ streetareal kan jeg anbefale denne nybyggede ledge. Den ligger i slangerup…god jagt.

 

Helligdommen - Jägers

helligdommen1

Jägers får en kæmpe opdatering samt en hal i 2014. Det ser spændende og streety ud. Håber kineserne sjusker lidt med granitten så der kommer lidt chinese nollie spots hist og her. Det trick er jo gået helt af mode her i de beton glatte tider.

helligdommen2

 

København DIY

diy1

 

Mon ikke det er AFUK der er i gang igen.

diy2

diy3

Hvis man må komme med ønsker så ville en bank/transition to slappiecurb være på sin plads. Rygtet vil nemli vide at 5 spots turen i 2014 kommer til at foregå på de kanter og så ville et sådan obstacle jo være perfekt til finalen.

diy4

 

StreetDome - Haderslev

dome1

 

Effektiv Jysk/Amerikansk arbejdskraft gør at visse brugere af galdeblæren bliver tvunget til at skate DOME i 2014.

dome2

dome3

 

Hørsholm

horsholm

 

Et par stenkast nord for jägers kommer der en fornuftig bowl med tilhørende toplinie og kravlegård. Arealet ligger lige ved det eksisterende træ streetareal så der er rig mulighed for at få en session på hvis man bor eller kommer forbi det område. Designet af Pivotech og forventes færdigt i foråret 2014.

horsholm2

 

Stikkerlinien er åben hvis du kender til et projekt eller selv har bygget noget du mener er værd at vise her på siden.