Tilstandsrapporten - XIV - Gode nyheder og en dårlig

Nyt indendørs streetareal og minirampe i København samt opdatering på Haderslev, Nakskov, Ballerup og Padborg.

Refshaleøen Streetareal og minirampe

Frank fra Ramp-riders ligger ikke på den lade side. Han har "lige" bygget en minirampe og et streetareal som tilbygning til den store bowl på refshaleøen. Følgende er hvad frank siger om projektet

"Its a 50 dkk fee for the session and helmets must be worn, or at least especially by kids. For the moment opening hours are 15.00-21.00 monday - friday. And 14.00 - 19.00 Sat and Sunday.

This may change over time and I intend on giving skaters there own separate private session and the same with inliners and scooter kids. Every other time will be a mixed session for everybody. all are welcome. And we will of course be having an old boys/over 30`s night. 

So the park now is sporting a giant bowl, full street course, Big Mini ramp, and full resi area for developing tricks, along with a killer ocean view."

Hallen er placeret her: Refshalevej 189, København. Yderligere info kan ses her:

 

Street Sport Park Padborg - SSPP

Padborg Streetsport hal samler ihærdigt likes på facebook. Gå ind og giv dem et like og hjælp dem i jagten på godkendelse så de kan få en skatepark.

Læs mere om projektet her:

 

Nakskov kultur multi areal

Skateparken er endelig ved at være færdig og det ser spændende ud. Lige nu er det svært at vurdere om skatepark designet er 100% succes, det ser lidt suspekt ud nogle steder. Dog lover vi at vores Nakskov korrespondenter Ronni & Allan leverer et fersk spottjek så snart skateparken står klar.

 

Haderslev - StreetDome

Amerikanske Grindline og Glifberg+Lykke kører bare på og byggeriet er for alvor ved at tage form. Godt arbejde drenge!!!

Læs mere og følg byggeriet her: StreetDome

 

Ballerup flop skateboard kommune

Efter Ballerups mislykkedes forsøg med et ekstreme skate-parkeur areal troede jeg ikke Ballarup kommune ville dumme sig så meget med et skateboard areal igen, men der tog jeg fejl. Teknik og miljø udvalget med Helle Tiedemann i spidsen har formået at få bygget denne ubrugelige skatepark.

Skateparken er placeret på parkeringspladsen på Østerhøjskolen i Måløv. Selve placeringen er helt tosset og uansvarlig da der er meget bil trafik på parkeringspladsen.

Skateparken har fået et lille stykke ny asfalt der er så småt at man ikke kan få tilløb til tingene og hvor skal man så lande og eller fortsætte hen når man så har lavet sit trick.

Ballerup kommune skulle skamme sig over de tilbud de har lavet til skaterne, specielt når man sammenligner med andre kommuner rundt om i landet.