Tilstandsrapporten - XVI - Beton er det nye sort

Danmark går beton amok og der støbes skateparks i alle landsdele på nær Bornholm.

 

Friland - Djurs

Økolandsbyen Friland i Feldballe er ved at lægge sidste hånd på denne skønhed af en 400m2 beton flowbowl. Projektet ser rigtigt godt ud og vi glæder os til at teste det.

Projektet er et pivotech projekt så du kan forvente at alt er udført top professionelt. Derudover er Concreatures sjakket med til at bygge så dette her blir godt kan jeg love dig.

 

Streetdome - Haderslev

Glifberg+Lykke holder amerikanerne i kort snor i sønderjylland. Byggeriet af den udendørs og indendørs skatepark går hastigt fremad og det ser sku godt ud. Hvis du vil se mere om projektet tag et kig på deres web streetdome.dk

 

Israelsplads - København

Efter torvehallerne har fået et facelift er det nu tid til den anden del af pladsen. Der kommer boldbur, masser af ledges, og en lille skatepool eller hvad man skal kalde den. Det er dejligt at skateboarding endeligt kan vende tilbage til pladsen.

Husk lige et flyout og en slappy curb til nostalgikerne.

Projektet skulle gerne stå færdigt her i starten af juni og er bygget af lokale Wonder Concrete

 

Hørsholm skatepark

Pivotech har gang i dette dejlige bowl projekt, der ligger klods op af den eksisterende "klassiske" skatepark, billederne er ikke helt nye, så de er sikkert nået meget videre siden.

Mon ikke Jan Kok glæder sig til parken bliver færdig. Han er jo lokal på de kanter.

 

Nakskov Skatepark

Skateparken er endelig blevet færdig og vi har sågar haft vores nye reporter Ronni (RK) dernede og tjekke parken ud. Kritisk spottjek lige på trapperne.

 

Sundsvall - Sverige

Normalt dækker jeg ikke skateparks nord for Avesta men da det er danskere der går og bygger deroppe skal de da lige have en hilsen hjemme fra. Projektet er et Pivotech projekt, men det nye danske beton sjak FSR beton er også med på vognen, så derfor skal det nævnes. Smut ind på Facebook og giv dem et like FSR Beton

 

Stapelbaddsparken - Malmö

Svensken med Bryggeriet i spidsen har upgraded den store bowl med ny poolcoping. Det var en tiltrængt fornyelse. 

Billedet er et jeg har fundet på nettet. Heldigt for de politisk korrekte svenskere at de to der drikker øl er klippet ind i billedet.

 

Street 

For ikke at ignorere streetskaterne er her et billede af en rigtig street ledge jeg fandt forleden. Perfekt udført med sten i en flot sandfarvet finish. Ledgen grinder og slider godt. Det er ikke en offentlig tilgængelig skatepark så derfor kan jeg desværre ikke oplyse placeringen her.  

Ellers er dette vist alt for denne gang, dog kan jeg lige nævne på falderebet at den længe ventede tilføjelse på Enghave plads vist endelig er ved at falde på plads. Således at den gamle skatelite quarterpipe bliver bygger om til et beton corner der går i forlængelse af det eksisterende beton. Hvis jeg må komme med et fif så ville det være smart at lave den nye del med en meget stram transition. Dette for at gøre det vanskeligt for løbehjul's kørerne at benytte denne del.