Spottjek - Flæbehjulsparken - København

scooterpark-intro

Ingen skatepark er for fin til et spottjek og det gælder naturligvis også løbehjulsparken i fælledparken.

Alle fotos: Klz

Løbehjul skatepark fælledparken

Flæbehjulsparken er en beton park på linie med andre beton skateparks. Ledges, banks, hips, rails og transitioner, parken har det hele og kan sagtens fungere som skatepark når løbehjulsdillen dør om nogle år. Sjovhedsfaktoren skal dog tages med et lille gran salt da nogle af elementerne er pænt mystiske for den kræsne skater. Hippen er rimelig flad og den store bank i den ene side af arealet er også rimelig 90'er agtig. Ledgen op/ned af banken er MEGET lille og "begynder" minirampen er pænt høj. Men alt i alt en skatepark der får ca. 2 stjerner i vores bog og absolut et besøg værd hvis ikke der lå en kæmpe skatepark lige op ad vejen. 

skateboard scooterpark

Danmarks nye bowl komet og Thrasher yndling Ginger var klar på at teste parken. Ginger er så lovlydig at han valgte at benytte vores scooterskateboard til det obligatoriske action billede.

Troels Jørgensen - smithgrind

Undertegnede smed en smithgrind, uden håndtag.

loebehjul scooterpark-2

Vi fandt denne fede metal bænk i græsset, den både grindede og slidede super godt. Ronni var ikke bange for at skate ryglænet men da lyset pludselig slukkede i midten af en boardslide var han knap så kæphøj. Ingen alarm på lyset så tag jer i agt.

ginger-fsrock scooterpark

Ginger med en aggresiv frontside rock. 

Hvis der dog er noget omkring flæbehjulsparken man skal være misundelig på så må det være belysningen. Der er rigtigt hvidt lys i parken og det hele kan skates efter mørkets frembrud. Københavns kommune, William frederiksen, AP Møller og Rune Glifberg. Det kan da ikke være rigtigt at en lille løbehjulspark skal have bedre belysning end nordeuropas største skatepark, Københavns skateboard stadion. Når vi nu bor på den nordlige halvkugle hvor der er meget mørke en stor del af året, så kunne man måske begynde at tænke på lidt stadion belysning til den rigtige skatepark i fælledparken. Ellers ender det jo med at alle sniger sig ind i flæbehjulsparken for at skate efter mørkets frembrud.