Haderslev Spotcheck

Vestkystens aldrende elite har været en tur i The City of Hate – Haderslev – for at få testet den længe ventede StreetDome. Tilbagemeldingen er Fark, Yeppa, Episk og Awesome.

 

Udendørsarealet er opdelt i tre temaer. Der er et klassisk streetområde med ledges, små quarters, trapper og den slags, men der sniger sig alligevel lidt tranny, så alt forladt. Der er et obstacle street areal med vulcanos trapper, pyramide, tombstone og alt hvad hjertet begærer. Så er der selvfølgeligt et poolområde.

Det der gør arealet særligt fedt er, at alt kan skates som et areal på tværs af de tre afdelinger.

Man kan derfor carve i poolen, transfer via et speedbump til en vulcano og videre til et eurogap og via en lille spine tilbage mod en vulcano og op af en bank og videre og videre. Uendelige carvemuligheder, men også mulighed for at bikse på et hav af forskellige obstacles.

Inde i Domen er der en stor pool. Poolen er opdelt i to. Der er en lav ende på en til to meters transitioner og jerncoping. Via en transferkanal kan man kører over i voksenområdet, hvor der venter to-tre meter transitioner med poolcoping. Det kan være lidt svært at lurer linjerne, men det er fedt bygget og linjerne dukker garanteret op med hjemmebanefordel.

Med det her areal, kan der kun gå få år, før de lokale youngguns river den danske betonscene midt over.

10 år er der gået siden Morten Hansen satte sig for at få et seriøst spot til Haderslev. Morten Hansen må i dag være en meget tilfreds mand, for StreetDome er virkeligt blevet et fedt spot.

Big ups til Morten Hansen, Glifberg/Lykke og Grindline for godt arbejde og tillykke til det sønderjyske med Danmarks måske fedeste park.

StreetDome er kærkommen nyt beton til gamle mænd og StreetDome får de bedste anbefalinger. Det er turen værd, selv om man har Fælledparken som baghave.

 

Der er Grand Opening den 10-11 oktober, hvor Sean Malto, Curren Caples, Rune Glifberg, Sam Beckett og Arto Saari kigger forbi. Det kan kun blive en fornøjelse at se dem få session på i The City of Skate.