Concrete tour 2014 - Åkarp - Ängelholm

pumptrack

Frontside rundt er den foretrukne vej rundt. Ligesom med rundkørsler. Sverige har altid en løsning og vi fandt den.

 

turbogen

Årets concreteudflugt startede med udlevering af årets tourguide og troppetælling. Vi var mange i år, fremhæves skal Mikkel for at være tilbage. Nye ansigter og gamle hunde.

Åkarp skatepark - udkanten af Malmö

aakarp-overview 

Åkarp er en ny lille stram sag. Som første stop på turen gik vi stille til den - vejret var blæsende hedebølge, som dog havde den fordel at lokale havde fundet klimaet uegnet til ophold. Mange gode linier som kan kombineres næsten uendeligt. 

aakarp-mikkel-lipslide

Hvad skal fremhæves her? Mikkels soltattoo eller den umiddelbart glade turist i gul tshirt i baggrunden?

aakarp-ronni

Railturismen er i kraftig vækst, her illustreret ved den friktionsglade unge gamle mand. Sverige har en betragtelig fingerboardscene. WHAT?!

 

Ängelholm

overview0

En hyggelig oase med optimale omgivelser. Parken er sjov og giver udfordringer til de fleste med streetbehov. Som lejrplads tjente den os godt, dog må det nævnes at en ikke fandt vej til komfortabel overnatning

butch-bil

Vi lader disse fotos tale for sig selv.

overview1

Bowlen er godkendt. Den svenske løsning i spil - Scooters kan bruge parken mellem 8 - 12 og skal ellers bare holde sig væk.

 overview2

At man ikke behøver at bygge højt for at det bliver sjovt og udfordrende, er Ängelholm et rigtig godt eksempel på.

camplife

Ny mand på tour Martin havde godt styr på grillen. Og streaming af VM finale. Det rækker til topkarakter for den rookiedebut.

morgenmad

Fiberrig kost er uden tvivl en god start på en krævende dag. Mikkel valgte en anden vej og gør det igen.

camping1

Efter en god skovskider skal man bare finde sit blomstrede telt og en grimasse der passer.

neiiendam-telt

Som en spontan morgenunderholdning gav jeg en undervisning i do's and dont's med popuptelte.

diy

Klods op ad parken ligger et indhegnet diy spot, det blev brugt og er vel bare udtryk for hvor seriøse svensken er med at følge moden.

pumptrack3

Turisten kom sig over skuffelsen over manglen på gelændere men aldrig over forskrækkelsen over hvor farligt det så ud da Kim valgte den farlige vej rundt i pumptrack.

pumptrack2

Overskud og fartvind - pumptrack var bare god lir og opvarmning for modne ben. Ikke at forveksle med Ben. Hold øje med næste afsnit af årets concretetour, kommer snart.