Concrete tour 2014 - Katrineholm

katrineholm-overview1

Sjovt som en velbygget og godt gennemtænkt betonskatepark kan udløse forskellige former for begejstring. Katrineholm overview.

overview

Her ses Gotene skatepark. Om Troels havde spottet den hjemmefra eller om tilfældigheder virkelig førte Troels' bil forbi denne park, ved kun Troels. Fakta er at Ronni, Kim, Mikkel, Troels og Simon havde et sjovt og produktivt stop. Uden forstyrrende elementer kunne de afsøge parkens linier og muligheder. Simon fik lokaliseret sit eget hjørne at dominere, se videoen.

simon-5050

Fs 50-50 af Simon. 

Katrineholm:

tj-feeble-katrineholm

Med en gammel remise i baggrunden og en let røget sommerhimmel, er der flere ting der skal spille sammen før at en feeblegrind bidrager til den svenske idyl. Troels ved hvad det kræver og har lange strømper og camogear nok til pulverisere svensk beton i al evighed.

kim-layback

Kim i laybackgrind. Suget fra den dybe svenske skov i baggrunden er en illusion. Parken ligger midt i byen.

katrineholm-overview2

Bare spark af og sats på at du har din linie for dig selv. Lines for miles. Sørg blot for at der er BENzin nok i tanken. ( plat forsøg på at lade Ben vide at han trods alt manglede på turen ) 

ronni-boardslide

Ronni sætter kurvet boardslide på teglfarvet curb. Ren tilfældighed at sko og curb matcher farvemæssigt.

overview4

Teglfarvet poolcoping, sprød finish og belligenhed på 4,5 gør at denne skatepark skal besøges igen snarest. Vi måtte dog selv fjerne skiltet med 'nymalet' fra metalcopingen på den lange quarter. Den blev officielt åbnet ugen efter vi var draget videre.

troels-5-0

Actionfoto af Troels der carver nymalet bueformet rør på toppen af bmxjump. 

Hermed stopper vi med Sverigesdækningen for i år. Fra våbenmafiaens nye komplette skatepark i Trollhattan, det smøde tegl og linier i Katrineholm og alt ind imellem; Sverige har god beton og vejret er med Danerne når de hærger nord for broen.