Tilstandsrapporten - XIX - Højme, Harboøre og lys

XIX intro

Tilstandsrapporten er tilbage med nyheder fra ind og udland.

enghave1 

Enghave Plads

Arealet på Enghave plads er blevet mere fuldkomment efter at skatelite quarterpipen for enden er blevet skiftet ud med beton.

enghave2

Corner og hip har hardedge og det ser sjovt ud. Projektet blev bygget i årets næst sidste uge af FSR Beton og en masse andre beton rødder. Vesterbro Lokalråd og Royal Copenhagen Skate stod for finansieringen.

Odense - højmeskolen - højme

hoejme3

På 200m2 kan man godt få en lille skatepark og budgettet behøver ikke være stort. FSR har udnyttet pladsen godt til at få alt fra rails og hips til wall og ledge.    

hoejme1

hoejme2

hoejme4

hoejme5

Harboeøre

harbooere1

FSR Beton og Beaver Concrete var en tur i Harboøre og støbe, det blev til nogle udfordrende beton elementer i en del af den uopvarmede hal der er blevet opført til bold og streetsport. Langt bedre at skate i tørvejr end ikke at skate. Det kører for Jylland for tiden. Kan vi mon forvente et spot tjek fra team Everslick?

harbooere2

Hørsholm

Hørsholm har fået lys, har ikke prøvet at skate i det men umiddelbart ser det fornuftigt ud.

hoersholm-skatepark-lys

København

Copenhagen Skatepark har fået bygget lidt om på streetarealet og mere skulle gerne komme til. Verten er blevet dømt ude men X-Hall er stærkt på vej. Der skulle, i nær fremtid, komme en workshop om udformningen af den nye bowl i X-Hall pt.2, så nej. X-Hall bowlen bliver ikke som på de arkitekttegninger der har figureret i galdeblæren.

Ballerup og resten af skandinavien

Korngården i Ballerup skulle gerne være lige på trapperne med deres nye "skatepark", lad os alle håbe at det ikke går som i Måløv, men snarere som i Malmparken.

korngaarden-ballerup

Birkerød skulle gerne have noget beton på vej og i Galten, Jylland sælger de folkeaktier for at kunne realisere drømmen om en beton park. Gør som Glifberg & Lykke, Køb en folkeaktie og støt den kommende skatepark.   

Reykjavik skatepark blev i sommers smidt ud af deres lokaler gennem de sidste 10 år og er nu igang med at bygge en ny park i deres nye og bedre lokaler.

reykjavik-skatepark

Svensken går traditionen tro beton amok og bare i Skåne er der det sidste halve år kommet et par nye parker. Danske Wonder Concrete har været med til byggeriet af skateparken i Bjuv, der vist er tegnet af Pivotech.

bjuv

Jeg har sikkert glemt et par projekter men der skal jo også være noget at skrive om næste gang. Husk at sommerens topform starter i dag, så frem med boardet. Man kan hvile sig når man går på pension.