Varde Kommune dropper beton i 2015.

 

FSR skal bygge endnu en skatepark på den jyske vestkyst.

Varde Kommune skal i 2015 ombygge en tidligere fabriksgrund til et kulturtorv, og i den sammenhæng bliver der også opført et mindre område med beton.

For at undgå at træde i den samme spinat som mange andre kommuner, har Varde Kommune indhentet tilbud ind fra vaskeægte skatepark-byggere.

Kommunen har udvalgt forslaget fra FSR, så Balder og Herm må tilbage til det vestjyske for at støbe igen.

Varde Kommune udemærkede sig også ved  at tage kontakt til Jysk Skateforbunds Oldboysafdeling  og bad dem kigge de indkomne forslag igennem. Der var indkommet flere gode forslag, som forbundet kunne give tomlen op. Så forbundet kunne læne sig sikkert tilbage og lade Varde Kommune vælge mellem de indkomne forslag.

Jysk skateforbund Oldboysafdeling er tilfreds med Varde Kommunes valg og forbundets kommunikationsdirektør, Morten Knak, udtaler med en positiv men alvorlig mine: Det er vores mission at få genopført Atlanterhavsvolden i form af en perlerække af betonparks på den jyske vestkyst. Med Lemvig, Harboøre, Varde og senere Esbjerg er vi godt i gang.

At dømme efter FSR udkast til arealet, så er drengene blevet inspireret af pigerne fra Harboøres bløde og fyldige former. 

Team Everslick ser frem til september, hvor arealet planmæssigt skal stå klar. Vi vender tilbage med et spotcheck til efteråret.