Skateboardpolitik - Part I

 

Skateboard.dk har rettet henvendelse til kulturministeren med henblik på at kaste lidt lys over konteksten for en national skateboardunion. Svaret er forudsigeligt taget de politiske omstændigheder i betragtning.

 Skateboard.dk modtog få dage efter henvendelsen til Marianne følgende venlige svar fra hendes sekretær, Christina:

Tak for henvendelsen til kulturminister Marianne Jelved vedrørende en udtalelse.

Det må desværre blive et nej tak på grund af valget.

Skateboard.dk sætter sig på sofaen og vender tilbage til magtens centrum på den anden side af FV15.

I ugerne, der er gået siden det skateboardpolitiske præludium, har Skateboard.dk været i kontakt med skateboardunionenes initiativtager, Rasmus, med henblik på at få svar på de tre spørgsmål om unionens formål og nytte. Det er desværre ikke lykkedes i skrivende stund at få en melding fra Rasmus.

Der skulle afholdes et møde med Kongeflippet, Bowldays og Skateday inden Unionen kunne give endeligt svar på de tre spørgsmål.

Så mens vi venter på unionen er her et klip, der viser bagmanden bag Unionen præsentere en del af sine tanker på DGI New Moves Solution Camp for blandt kulturministeren.

 

Skulle det utænkelige ske, at skateboardunionen ikke ønsker at diskutere sin dagsorden på Skateboard.dk, så må vi vente til, vi kan læse om det i Danmarks Idrætsforbunds (DIFs) magasin, Idrætsliv, eller DGIs magasin, Udspil.

 

TBC