Indvielse af Esbjergbowlen

 

I den mørkeste krog af jylland har en flok svende i efterårets og vinterens mørke arbejdet intenst på at tænde endnu et lys på den danske bowlscene. Og lørdag den 27. Februar var der indvielse af Esbjergbowlen.

 Mindre end to måneder efter at Collabo-arena, også kendt som GAME Esbjerg, åbnede, kan Barry og resten af byggecrewet melde klar til sesh.  Barrys Bowl Bash kunne blive en realitet.

Der blev slået en begivenhed op på FB og det er alt det kræver, når man åbner for nye transitioner i træ. Der var et godt fremmøde blandt unge og modne fra alle dele af landet og det gik ned.

Det vides ikke helt om Royal CPH har været byggerådgivere, men bowlen var og er desværre rimelig glat, så man må regne med at ligge sig en gang i mellem. Det forhindrede dog ikke folk i at sætte hammers.

Generelt må man sige, at jyderne ikke er for gode til at få dokumenteret diversesessions. Men Matz fik dog filmet lidt på dagen og har lavet dette lille klip.

Når der kommer nyt i det jyske er det normalt, at der kommer et spotcheck fra det Esbjergske hold. Men for at undgå at der går for meget selfie i den har vi hørt en række af gæsterne hvad de mener om bowlen og dagen generelt:

 

Jonas ”Ginger”:

Synes den var LIDT for lille og hurtig. Men helt perfekt, lidt hen af sipparb i Sverige

Den skal lige skates til, da den selvfølgelig var lidt glat, men ellers synes jeg den var lige mig. Jeg synes ikke, der var noget arrangement, synes bare der var den sygeste session, og alle var for seje.

 

Lennarth “Flecther” Kristensøn:

Det var kanon session, bowlen var mega feed, masser af linjer. Fedt med selvbetjening af pølser, og billige øl. Optur dag

 

Bastian Rytter:

Bowlen er jo ikke super høj og gnarly, men derfor er den stadig rigtig sjov, da der er så meget fart i den. Jeg er også ret vild med alle obstacles rundt om bowlen altså de bokse og den lille quarter der.

Og det var en pisse hyggelig dag med en god session selvom bowlen var så glat.

Matz Svendsgård:

Synes den var for glat, men det skal nok blive godt. Da man så bowlen fik man lyst til at skate den, da den ik er så høj bliver den nem at gå til. Synes os at højden og transsionen passer godt sammen. Fedt der også er spin på den og at der er mange muligheder i den.

 

Rene Villumsen:

Jeg synes, at arrangementet var super godt. Det var rigtig fedt at skate med alle, der mødte op. Mange havde jeg ikke set længe, så det var en fornøjelse. Bowlen var rigtig sjov at skate, Barry Lee har virkelig gjort et godt stykke arbejde, stor respekt til ham. Fremover vil jeg helt sikkert tage turen fra Herning til Esbjerg så ofte så muligt!

 

Jesper Andreasen:

Bowlen er sindsygt fed. God fart og gode linier, med masser af muligheder for transfers og forskellige step-ups !!

Jeg var en fucking kryster de første par timer, og havde vildt noia på over det glatte underlag, men efter grillpølser og et par bajere gik det fremad.. Ud på aftenen syntes jeg at jeg var blevet noget mere fortrolig med mine type-s vs. lakeret underlag, og da blev det først rigtigt sjovt