Tilstandsrapporten - XI - forår 2013

Så er vi tilbage med en stor omgang nybyggeri…

Amagerstrandpark

Der har været en masse snak om Lod 67 og det ærgelige i at brandmyndighederne ikke ville lade os lege. For at Amager ikke skal snydes er minirampen ved at blive sat op i Amagerstrandpark, mellem klitter og på sand. Det bliver noget af en udfordring for den sky jyske minirampe skater at skulle vise sig på en strand, med sand, vand og mange mennesker.

Billedet er stjålet fra Instagram, så jeg tør ikke udtale mig om det er en Amagerkaner på billedet.

 

Lyngby ungdomsskole

Samme sted som Lyngbyrampen var placeret i slut 80'erne er der nu blevet bygget en minirampe og lidt streethalløj. Det er Jägers teit der har stået for byggeriet. Kvaliteten er i top og detaljerne lige så. Dog kan man godt se at det ikke er en rampevant skater der har placeret copingen da skrue hullerne vender ud i rampen og derved kan mærkes når man slasher en 5-0 grind.

 

Kolding

Beton parken i midten af Kolding er godt på vej, så mon ikke Morten Thue og resten af det jyske Wrong krew er ved at være klar til en flikflak eller to.

 

Århus Bowlen

Aarhus er så småt ved at komme i gear og deres nye Skatelite bowl er næste klar. Vores Aarhus korrespondent og formand Dødskim har lovet at lave et udførligt spottjek. Glæd jer.

 

BMX hallen

BMX hallen på Refshale øen skulle efter sigende også være færdig, vi har endnu ikke modtaget en invitation til at komme og skate den og deres facebook side siger desværre ikke meget. 

 

Enghave Plads

Den længe ventede quarter/hip mod vega krydset er endelig ved at blive bygget. Mulighederne for flow og linier kommer til at blive markant bedre, det blir sku fedt.

 

Oslo

Det er ikke kun Danskerne der laver dumme skatepark byggerier. Nordmændene må siges også at være med på den vogn. På et lille visit til Oslo var jeg ude og kigge på et Streetspot der havde indbygget skatepark elementer. Railsne var fuldstændig håbløst placeret og asfalt bulerne var ikke sjove. De landskabsarkitekter der har fået penge for det stykke arbejde, skulle ha frataget bevillingen. 

Ja, den er god nok. Det er Butch der står og nyder en 100,-'s øl mens han skuer mod Holmekollen. 

 

P.S.

Smid lige en stemme på Slangerup i DR's Byg det op. De har brug for en snakerun.