Vert Attack 7 - Ord og Billeder

Scenen er velkendt. Malmø, Bryggeriet, Vert Rampen. Det er syvende gang, du har vel fulgt med de sidste år? Malmø er, til tider, alt for vild og burde være en kæmpe inspirationskilde for den danske skateboardering scene.

Jeg tog derover med sanserne åbne. Godt hjulpet på vej af de 6 halvliters jeg havde i tasken og den efterbrændert jeg også nåede at pakke med. Som altid drev jeg rundt bagved, skatede lidt. Gik helt sikkert glip af mere end jeg så. Ævlede og blev ævlet til. Hvis du véd noget, så véd du at det er sådan det er. Hvis du ikke véd det, så ved du ingenting.

Jeg mødte Stoppelaar i toget på vej derover, stoked på at han var i Masters semifinale, men ikke helt sikker på om der var snyd med i spillet. Det er en skateboard konkurrence, det er sgu' da alt sammen snyd Stoppe! Den eneste måde du kan tabe skateboard konkurrencer, er véd at tro du taber. Ellers vinder du, hele vejen til sidstepladsen eller hvor fanden du nu ender. Hvad rager det mig, jeg vil bare se showet, råbe og skrige lidt, måbe og grine. Og så selvfølgelig brokke mig over når dommerne ikke dømmer rigtigt(Eller ikke får lov).

Jeg fik bladret i de sidste Skating, danmarks uden sammenligning bedste skateboard zine! Step op, Stoppe dræber det spil. Stoppe vandt iøvrigt også lige Masters Ripper pris. Og fik sig en hjelm. Lidt sørgeligt vi ikke længere skal se cykelhjelmen i parken. Men også kun lidt.

Folk stod på skateboard rundt omkring, nogle til konkurrencen. Andre udenom den. Mike V kører hårdt på i Sverige, noget af en team kammerat til Balder og sydsvensken. Der var mange danskere derovre for at kigge med, de unge skatede og blev stoked. De ældre drak mest bare og blev stoked. Sådan er det med alderen, ens prioriteter skrider sgu'! Dem i mellem formåede at gøre begge dele med varierende succes.

Og det var godt vi alle var der! At se 3 danskere fortjent vinde hæder og anerkendelse i Masters var fand'me guf for den lille nationalstatsromantiker, der trods alt dukker op til arrangementer som det her.(ellers har jeg ikke set meget til ham siden '92(What, en punker der blev stoked på fodbold? Det var roskilde, jeg blev revet med. Undskyld til dem der ikke kan rumme det. Jeg tager lidt af den skam Daniel lovede mig at skamme for os alle sammen (what the afu(c)k?)).

Bjørn slammede hårdt fredag, og var ikke glad for sin præstation i semiheatet han nåede frem til. Jeg er et fjols og gik glip af hans løb. Jeg er sikker på at alle der så ham skate, som altid syntes han er for vild. Du er for vild Bjørn, du er sgu' da fra Ama'r, hvad snakker du om? Tag dig sammen. Iøvrigt siger Bjørn at Stoppelaar HAR vundet VSOTY, så lad os engang for alle dræbe DEN.

Really O'Ronnie, rygterne vil vide at du også tog et mandeslam fredag. Håber du er ok. Lille rampe, stor mand. Det har været noget af et brag.

Madsens første tur som Master var en success, med koryfæer som Cab, Hosoi, mfl. var den 6. plads sgu' en god start på hvad jeg håber bliver en lang gloværdig Masters karriere!

Resultater udover det ovenstående ævl kan i finde alle mulige steder, webcasten ligger sikkert online et eller andet sted. Påske har video kommende. Som altid serverer vi det hele for dig, lige som du har brug for det(ja, ifølge os... Ellers må du selv komme på banen).

Junior konkurrencen var åndsvag. I er børn, slap liiige af. Little Big E! Hvis i vil steppe op unger, så få bygget jeres egen private vert rampe. Bare spørg jeres far, han siger sikkert nej.

Det var det, Guruen vinder alt i '13, det er min forudsigelse. Hvis han ikke gør det, har han allerede gjort det alligevel. Fat det nu.

Nårh ja, og så flere øl. Tak til alle jeg nassede af, især jer med smøgerne. Det holder ikke at være skabsfestryger! Og så aldrig kunne tage sig sammen til at købe sine egne smøger. Jeg véd det godt, det gør i også. I er for seje. Jeg er en nar. Kan man blive sponsoreret af et elektron cigaret mærke? Sværger jeg vil bappe på den elektropind helt latterligt hver gang jeg er stegt.

Tak for øl. Tak til hele holdet bag Vert Attack, I er sprøde. Eller, ni er jävla rad, det er ljungt!

(Hvad siger jeg?? Oversætter?).

Carl var derovre med en hel samling af Guru grafiker, som halskæde vedhæng. Han siger han har brug for pengene, så hvis det er du mangler, hvorfor fanden har du så ikke købt et, eller ti?

Stan Postmus ville gerne ha' et shout out til hans forsøg på at stable en ordenlig betonpark op i Amsterdam. Det får han da her ! Vi har brug for bedre beton i verden og flere fastfrosne bølger, så hvis du kan så støt da lige DET initiativ også.

Nordjylland, i bliver altså nødt til at skabe nogle bedre skandaler hvis i vil ha' mere end DET her shoutout i år. Det var fedt at se jer.

Odyssey hed det ene band jeg fangede til efterfesten. De var fede, de er svenskere for helvede. Det var hårdt, forsangeren spiller bas og er tattoveret på strubehovedet. Det burde sige det meste. Deres album hedder Abysmal Despair og de spiller på KB 18 d. 25/4.

Nu vil jeg lide videre med mine tømmermænd. Jeg er syg, og jeg bliver aldrig rask igen. Hvis du stadig mangler noget at støtte, så støt mig, jeg vælter så nemt. ..hvis du savner dit keycard til Park Inn Hotel Malmø har jeg det.

Du kan se flere Vert Attack billeder fra Kelså her