Vladislav Zerehov i Barca

vlad3

Okay Barcelona! Jeg besluttede mig at tage ned og se Barcelona fordi jeg aldrig har været der før, fordi det er det mest kende sted for skatere at tage hen, fordi jeg trængte til ferie og fordi der var mange homeboys fra Danmark derned på den her tidspunkt. I Københavns lufthavn mødte jeg Champ Dannie Carlsen sammen hans kæreste, og de var også på vej til Barcelona. Sjovt nok skulle vi med samme fly, det var grineren.

Da vi ankom til Barcelona blev Dannie Carlsen mødt af nogle af hans venner som hentede ham. De kørte til en anden by lidt væk fra Barcelona og jeg tog toget hen til mit hostel. Jeg havde booket mig ind på en Urbany hostel hjemmefra. En seng i et seks-mands værelse, 450 kroner for ni nætter. Samtidig var der gratis lækker morgenmad hver dag, træning center, svømmehal og sauna med i prisen! Det var billigt, det må jeg sige, og hostel var nice.

vlad2

Jeg ankom til hostel ved ti-tiden om aften. Samme after skulle jeg mødes med loco chiko amigo Gerald Busto og Dannie Olsen, så jeg printede en lille mappe eller kort til det sted hvor jeg skulle mødes med dem. De boede i Gothic området og mit Hostel lå i Clot agro st. så jeg skulle skate et godt stykke derhen. Der er mange spaniyola som ikke snakker engelsk, så jeg regnede kun med mig selv og mit hoved for at finde vejen frem.

Efter noget tid fandt jeg vejen hvor jeg skulle hen, men så ringer Gerald til mig og begyndte at brokke sig over hvor jeg henne og at de har ventet på mig i flere timer og blala shit. Nu skulle de hen på en skaterbar der hedder Manolo, så de gav mig en ny adresse. Stakkels mig skal nu hen og finde den fucking bar, første dag i Barcelona, træt efter flyturen, uden at have sovet hele natter fordi jeg var så stoked over at skulle til Barca, fuck it. Så fandt jeg den Manolo bar til sidst, mødte Gerald og Dannie Olsen, og så begyndte partytime!

Nu kan jeg slappe af for fanden. I baren mødte jeg også min gamle homie Martin Rust, og så mødte jeg en flok russer skater fra Sankt Pedersborg som også var på ferie. Vi tog med dem ned på stranden og røg nogen fede. Vi spillede game of skate og en af dem mistede sit board i vandet ved havnen. Neder. Der var to tøzer som tog med fra baren, men kun til sidst fandt jeg ud af at de var fra København og var danskere. Ellers snakkede de engelsk. Jeg fik snakket dansk, russisk og engelsk den aften.

vlad7

Resten af dagene jeg var der, chillede jeg på deres smukke strand og cruisede på min board. Jeg mødte Hjalte Halberg som skatede på stranden med hans svensker venner. På et tidspunkt blev jeg træt af at gå rund, så jeg lånte en cykel hos RentaBike for 25 euro for en uge. Jeg fik 50 procent rabat, men kun fordi det var mig. Det sagde hun til mig. Bless you girl! Så skulle jeg lære Barcelona at kende, satte mig på den cykel, med Billy Idol i ørerne som spillede på min Ipod. Så kørte jeg hele dagen rund i hele byens gader og steder, så jeg kan huske hele byen, hvor der er hvad. Næste gang jeg kommer til Barca er jeg mere pro og ikke mere en turist.

vlad1

Der var en dag hvor vi gik en tur ved havnen med Dannie Olsen og Oskar Grønbæk, Så gik vi forbi en militær politi (civil guardia). Oskar fortalte mig at jeg skulle passe på, fordi de kan fucke med dig uden grund, og specielt hvis du turist. Oskar fortalte mig historier om hvordan de har prøvet at tæske en af hans venner så i ved at dem skal man ikke fucke, de korrupte svin. De normale politibetjente skal man også være så flink som mulig ved hvis du bliver busted. De bestemmer selv hvor meget i bøde de vil give dig. Jeg har hørt om en skater der fik 900 euro i bøde.

vlad6

Hvad mere kan jeg sige om Barcelona. Det er en smuk by som helt sikkert er værd at besøge. Der er fest hver dag. Jeg følte at jeg drak mere end jeg skatede, men det okay for første gang i Barcelona. Næste gang skal jeg nok fokusere mere på skating. Der er spots over alt, men at drikke alkohol på gaden er forbudt, at gå rundt i bare mave er også forbudt, det vil sige at du må ikke tage din tshirt af. Til gengæld må man gerne gå rundt helt nøgen. Skøre regler. Der er ikke særligt mange ramper, men der en nogle bowls, man skal bare lidt væk fra Barcelona by. Gerald, Dannie, Marie og jeg tog toget tyve minutter væk til en skatepark hvor der var en stor bowl. Jeg slog mit knæ lige da vi ankom og bagefter kunne jeg ikke skate i to dage, kun feste.

vlad4

Lad mig nævne dem som jeg mødte i Barcelona. Gerald Busto, Dannie Olsen, Dannie Carlsen, Oskar Grønbæk som skulle filme til sin ny sponsor me tape, Hjalte Halberg, Martin Rust, og nogen andre som jeg har set på Wonderland som jeg bare ikke kan huske hvad hedder. Turen var sjov, masser af druk, skating, og solskin. Der var helt op til tyve graders varme mens der var minus tre i København. Jeg kommer helt sikket tilbage på tidspunkt.

vlad5