Tilstandsrapporten - VII

tilstand_vii_intro

Vinteren er på vej og der bliver oprustet på halfronten med nybyggeri i Rødovre og en ny skatepark på Amager

Amager skatepark

Amager Skatepark skulle gerne åbne omkring 1 nov. Der er værkførerbur til de tilsynsførende og gode toilet faciliteter. Skateparken skulle blive for alle bruger grupper, men med pædagogisk kategoriserede åbningstider, således at gamle mænd ikke kolliderer med børn på flæbehjul.

amagerskatepark5

amagerskatepark3

amagerskatepark4

Det bliver primært en streetpark men der er også en lang og bred minirampe som selveste skateboard.dk crewet har bygget den første del af i forbindelse med Skatistan projektet sidste år. Transitionen er selvfølgelig helt perfekt og den er næsten Domus vista agtig bred. NB. det er ikke os der har defineret målene på længden af bunden. 

amagerskatepark1

amagerskatepark2

Streetdelen bliver IKKE eXtreme park, mere en ledge/flatland park med et lille dobbeltsæt. 

 

Hellerup snakerun

Hellerup skole er ved at udvide deres skateskolegård og denne gang har de fået ideen at lave en Snakerun, ved ikke helt hvor planlagt byggeriet er men det ser sjovt ud.

hellerup1

hellerup2

 

Rødovre multihal

Multihallen i Rødovre lever åbenbart i bedste velgående, der er stadig nogle Mega store quartes og så opruster de med en ny pyramidebox. rail incl.

multihallen

 

Kolding - pivotech

Pivotech er i gang med at projektere en ny beton park i Kolding, lige midt i byen. Det bliver uden tvivl godt. Mon ikke Wrong Crew genopstår i den forbindelse.

 

Aalborg - roundwall

Onsdagscruiser minirampen i Aalborg er lukket og de nordjyske trannyboys har stiftet en forening der hedder Roundwall og i følge vedholdende facebook rygter kommer der snart en indendørs rampe med støbte "corners"

 

Nørrebroparken

Teit og Københavns kommune har fundet en pose penge og renoveringen af Nørrebroparkens skatepark skulle gerne blive færdig inden året er omme. Der bliver bygget en minirampe og rygtet vil vide at Danger er indblandet så mon ikke der kan blive sneget en lille transition ind på streetarealet. Et andet rygte vil vide at minirampen bliver bygget i beton da en trærampe på de kanter nok kun vil blive betragtet som kommunesponsoreret brænde.  

 

Fælledparken - vert

Den kommende megavert i fælledparken er desværre ikke færdig endnu, har ellers fundet udstyret frem og er klar. Det blir vildt!!!

vert_parken

 

Hvidovre C

Hele byens shoppingcenter og meget mere - Hvidovre C. har opstillet en minirampe i denne weekend (5-7 okt. 2012) for at lokke de unge til deres shoppingcenter. Jeg tror nu mere det er et mediestunt fra Hvidovre kommunes side, for at gøre opmærksom på at minirampe kongen Michael Jensen er flyttet til byen. Hvilken velkomst. Nu bliver han da nødt til at finde sit board frem igen.

hvidovre-minirampe

 

X-hall

Dejlige rygter vil vide at København & Frederiksberg kommune nærmer sig en løsning på X-Hall i det andet rør. Skal vi ikke håbe på at det bliver Sonny og Finn D. der får lov til at designe bowlen!