Tilstandsrapporten - VI

tilstand_intro

Skateboarding boomer og der er gang i byggerierne. Endnu engang kigger vi nærmere på noget af det der sker.

Københavns skateboard stadion - Parken

Parken får endelig en vertrampe igen og alle med knæbeskyttere og hjelm i skabet jubler.

nyvert1

Foto: Kelz

nyvert3

nyvert2

Det bliver fedt at se Vert scenen blomstre og samtidig bliver det spændende at se hvordan den gamle garde af vertskatere vil agere på en platform spækket med unge talenter der skal træne 540's og 900's med håb om deltagelse ved OL 2016 i Brasilien. Bliver Letten eller Michael Jensen mon landstræner?

Dog havde jeg gerne set at rampen var blevet 2 plader smallere og pengene blive brugt til noget god belysning i parken. Selvom strøm er dyrt, naboer, miljø jadajadajada osv. så er det jo direkte en skandale at der ikke er ordentlig belysning i parken således at man kan benytte alle områderne efter mørkets frembrud. Allerede nu bliver det jo hurtigt mørkt og det er kun få dele af parken der kan benyttes optimalt. Hvordan bliver det mon at skate den megavert kun oplyst af 1 spot?

 

ALBERTSLUND

albertslund_skateboard

Albertslund har snart en mini park. Beliggenheden skriger på noget beton men kommunen har valgt det brandsikre materiale træ.

albertslund_skateboard2

Børnene på vestegnen bliver sikkert glade for det og hvis du er til banks og quarter bliver det sikkert sjovt.

 

AMAGER SKATEPARK / DANNIE CARLSEN PARK

Jaja, kommunen har smidt penge på bordet til en ny indendørs skatehal på amager. Ved desværre ikke hvornår det åbner og hvad dealen er men hallen er lejet og der er allerede en minirampe.

amager_skatepark

SWEDEN DIY

diy_sweden

Svensken er aldrig doven og som billedet viser så giver en stor indsats også et stort (langt) resultat.

 

Malmparken station (S)

malmparken2

De gamle minirampe skatere fra jylland har gyldne tider i øjeblikket og skadestuerne rappoterer om en markant vækst af gamle mænd der er kommet tilskade på rullebræt.

Skateboard arealet ved Malmparken station har fået et gevaldigt "facelift". Minirampe med god transition, lidt street ting og vildt god asfalt. Tweenage kidz faktoren er dog ret høj.

malmparken

 

P.S.

Rygtet vil vide at Kolding, Randers og Aalborg får beton inden for det næste års tid!!!