Hassleholm spotcheck

hassleholm_intro

Sagen er den at skateboard.dk vandt Pivotechs udbud om at anmelde en masse betonparker. I den anledning kørte vi igen Sverige tyndt i sommers og øvede os i at drikke folkeøl. Tag det for hvad det er, en masse billeder af skateparks og noget temmelig middelmådig skating.

Hässleholm

Storbygatan/Bragegatan

Den første park på turen er en lidt streetie sag midt i den lille by Hässleholm. De lokale fortalte den gammelkendte historie om at være blevet sparket væk tusind gange fra tre-trins trappen ovre ved rådhuset. Efterhånden som kommunen fik nok af dette ressourcespild fik de bygget en park i parken. Det er midt i en lille by så det var et hensyn at parken ikke skulle være for grim at glo på. Bemærk hvordan quarterpipes er uden platform og speedbumps er tilpasset kuperingen i det omgivende terræn. Beton.

De lokale unger var selvsagt højt oppe at ringe over den ny park og vi mødte sågar et par kendinge fra Malmö-området der var oppe at tjekke den ud. Skate-mæssigt er det en sjov park der er hæmmet af sin lille størrelse. De enkelte obstakler er fede, især pyramiden er decideret genial. Der er tre sider, der slutter i forskellig højde med lidt afstand i mellem. Det fungerer som små eurogaps på kryds og tværs og der er mursten mellem så det ikke føles for gnarly. Bowlen er meget lille og er åben i den ene ende så den fungerer ikke så godt.

Løbehjul er toleret men udgjorde ikke det store problem. Det var der alt for mange små skatere til at de kunne. Vi måtte videre.

hassleholm1

Kurvebanken

hassleholm2

Bankledge

hassleholm3

Frithængende qp

hassleholm4

Et med omgivelserne

hassleholm5

Ungdomstjillrn

hassleholm6

Større fri qp

ben_schmidt

Ben polejam

troels_jorgensen

Troels grind

hassleholm7

Pyramiden og flatbar i forgrunden

hassleholm8

Alderdomstjill