Kelsås CphPro 2012

04_rune

Sol, måne og stjerner. Rune var gamild med sine nosebones i år. Samtlige tilstedeværende fotografer gik hjem med et trofæ. Kelsås var størst.

Følg Kelsås eventyr på hans Flickr
http://flickr.com/photos/dorkstar

01_bingaman

Bingaman fs invert.

05_beckett

Sam Beckett skater for Blind men venter stadig på det store gennembrud.

06_curren

Curren Caples er blevet et år større og syv bedre.

03_mcclain

Efter nogen forvirring på dagen viste det sig at Brad McClain og hans fs ollie vandt. Alleyoop bs smith revert, bs nb i snakerunnen og massevis af linjer i den dybe var populære blandt de lokale.

02_rune

Og til alles store overraskelse konkluderer jeg alligevel med at fedte for Maestro ved at sige at han burde have vundet. Det var en konkurrence i den dybe og snakerunnen. Rune var den eneste der for alvor straffede oververtsektionen. En af turene startede han i den lave, helt ned i den dybe, helt tilbage i den lave og tilbage helt ned i den dybe. Alt sammen med grinds og slides ned gennem oververtsektionen og kæmpe ollier i den dybe. Konkurrencens bedste combo var hans bs tailslide over den store hip til fs tailslide oververten. Kring er enig. Rune har aldrig skatet bedre end i foråret og sommeren 2012.

08_mcclain

Brad McClain

07_lance

Lance i Hullet

09_curren

Jeg har intet dårligt at sige om Flips amatører. Ja, de er små. Det går over. Curren Caples kommer til at få så røvmeget fisse når han bliver gammel nok at jeg var nødt til at skrive en hyldestsang. Glæd dig til videoen.

Fissebandit

Melodi: Skateboardstadion

Intro:

Hvordan kan man få mer' fisse

Vers:

Sangen om Kong Caples

Den sygeste fissebandit

En lille dreng på rullebræt

Når han bli'r voksen, knepper tit

Omkvæd:

Fissen den er curren's

fatter du en bandit bandit

Ingen tøser hviler trygt

er du sindsyg knepper tit

Ud:

Han er fissebandit

Han er fissebandit

Curren Caples er en fissebandit