Skatecity Haderslev

pressegrafi

Vi har netop modtaget nyt om Skatecity i Haderslev, det ser godt ud!

skatecity_09_gldesign

SkateCity StreetDome - Skateboarding facts
SkateCity StreetDome i Haderslev rummer over 3000 m2 udendørs street skatepark med både plaza, park og flow sektion. Alle zonernes leder hen imod centrum og igloen hvor væggene er gjort til 3-4 meter høje skateable banks. Skatepark zoen omkranses af et plaza flow der løber hele vejen rundt om matriklen og ind i domen.

skatecity_01_gldesign

Domen rummer den indendørs bowlsektion med minibowl, bigbowl og kidneybowl. Om vinteren kan multizonen og plateuet op til scenen og bowlzonen bruges som street landskab og suppleres med flytbare obstackles. Om sommeren åbnes de 10 meter brede porte op og der er frit skateable flow fra bowlzonen til plaza til flow sektion og ind i igloen igen.

I Streetdomens kerne finder man Rummøblet der fungerer som tribunen i hallen og trappe op til På 1.sal er der indrettet et projektrum til bla. video, lyd og web projekter. I stueetagen er rummøblet indrettet med shop, café og scene hvor man både kan chille, købe gear og opleve events i weekenderne.

 

 

 

Shout-Out om hjælp og sammenhold: 

Kulturkamp NU - nationalt budskab om at Skateparks er en god investering
Visionen om et streetsport- & kulturhus af international klasse med skateboarding som kerneattraktionen er nu efter 8 års kamp og hårdt arbejde klar til at blive bygget.

Vi har kæmpet for at hele skateboard Danmark får et unikt sted at skate, holde events og lave projekter, så hele landet har attraktive indendørs og udendørs faciliteter af bedste kvalitet. MEN... sidste hurdel inden byggeriet kan igangsættes er politikernes sidste godkendelse efter sommerferien, som kræver alt den opbakning vi kan få.


Politikere i både byråd og folketinget skal se det gode ved investeringer i attraktive skateparks, og at der er andet sport end fodbold, håndbold og organiseret idræt. SkateCity StreetDome vil danne præcedens for fremtiden så kampen er blevet vedrørerende for alle skatere.
 
Så dette er både en nyhedsmail og et shoutOut om hjælp og opbakning til vores kamp til det danske skateboard miljø. Vi har brug for jeres opbakning til at bevise overfor systemet at skateboardmiljøet står sammen om at “ Det er en god investeringen med flere og bedre skateparks”
 

Vi håber i hjælpe med at skrive om projektet, like facebook.com/streetdome, sende alle imod streetdome.dk og skatecity.dk. Vi vil værdsætte alt der kan sætte fokus på projektet.

 

skatecity_14_gldesign

Morten Hansen
- Formand & Daglig leder - SkateCity Haderslev 


A Dalgade 10 2.tv, 6100 Haderslev
E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
T 31 41 96 62