Tilstandsrapporten - juni 2012

Så skal der skates. Klik ind og se hvad du skal glæde dig til de næste par måneder.

Copenhagen Skatepark

Traditionen tro bygger skateparken nyt areal til årets CPH Pro konkurrence. Da den bowl der blev bygget i vinter jo har taget meget af pladsen på plateauet er mulighedere for at lave et stort street areal jo formindsket. Jeg vil opfordre til at man snarest fjerner verten. Pladsen kan udnyttes meget bedre ved enten at flytte og ændre bowlen så den ligger på vertens plads eller bruger det hul som verten vil efterlade til street areal udbygning (a'la fryshuset i Stockholm). Muligheder er mange hvis blot de 7 vert skatere kunne få en brobizz og så holde deres sessions i bryggeriet. Ved godt at det er et meget farligt emne at røre ved og at jeg muligvis kan blive årets modarbejder til vert julefrokosten men nu er det sagt.

Arealet er designet anderledes i år og det bliver spændende at se hvordan det kommer til at fungere i praksis, altså til vinter når alle skal skate der. Et virker dog umiddelbart sikkert, curb/ledge crewet får endnu mindre plads end tidligere og det må derfor anses at de har trukket det korteste strå. Brobizz drenge!!!

Mini Mega med mikro ledge??? 

Thrasher wallen får en spændende makeover

WTF skatepark 1996?

Alt i alt ser det spændende ud. Godt arbejde drenge, håber det bliver en god vinter.

Hvornår kan det skates status: Medio Juli 2012

 

Danni O. D.I.Y. i Roskilde

Byggeriet lever stadig selvom Danni O. har taget flugten til Tyskland, vi ved ikke helt hvornår det står færdigt men da det jo er et DIY projekt er det vel altid "work in progress"

Hvornår kan det skates status: Juni 2012

 

Domus Vista minirampe

Minirampen er næsten færdig og den er bred, transitionen skulle være anderledes end de flade "Skateland" miniramper der findes i Brøndby, Glostrup og Smørum. Hvad der skal ske med de 2 stykker transitioner der står uden plader ved vi ikke. Belægningen består af Sort Skatelite, det har været dyrt.

Pejlemærket Domus Vista, Skandinaviens næst højeste beboelsesejendom, kun overgået af Turning Torso i Sverige…

Hvornår kan det skates status: Snart

 

Rabalderparken i Roskilde

Det ser meget lovende og varieret ud.

Farven på mosasik fliserne er valgt i følge arkitektens ord ud fra at "det er den farve der står bedst med beton, grønne træer og blå himmel og så skal der også laves en grafisk bearbejdning af overfladen som også holdes i grå, hvid og gul" 

Denne her downhill ditch del kommer til at blive rigtig sjov. Den bugter sig ca. 50m. og har stor variation.

Hvornår kan det skates status: 31 August 2012

 

D.I.Y. København

Hvornår kan det skates status: Search, find and destroy.

 

Darup Skatepark / Roskilde / Festivalpladsen

Da der åbenbart desværre ikke var/er penge til at lave en beton "Combibowl" a'la den i Vans parken, USA. Hvilket jo ville have sat Roskildefestivalen på verdenskortet. Så har BMX Frank fået frie tøjler til at lave en ny stor træ bowl. Frank har ikke valgt den lette løsning da han har valgt at lave noget med 1000 corners og forskellige hips.  Dimensionerne er lidt anderledes end den gamle bowl, dvs. den gamle var 150 cm høj, denne er 180 på standard stykket. og 244 på det højeste. Ingen vert men tæt på.

 

Det er med meget stor tilfredshed at der blev valgt at sætte platform i mellem spinen, det gør jo en verden til forskel. Denne løsning virker yderst effektiv hvorimod en spine fuldstændigt ville have ødelagt rampen, så 200+ point herfra for den disposition.

Det kan godt ses at det er en rampe der er bygget af en BMX'er med tanke på at den også skal kunne bruges til rulleskøjter og skateboard, når det så er sagt syns jeg at resultatet af denne multibowl har ramt meget godt. Det er meget sjældent at en sådan øvelse bliver vellykket og det ser umiddelbart ud til at alle kommer til at have det sjovt her. Dog skal den lige prøves først, før den endelige dom kan falde, men fart, det skal man nok få på, det lover jeg.

Hvornår kan det skates status: 30 juni 2012

 

Höganes - Sverige

Nyt projekt fra Pivotech. Løsningen er valgt i klassisk svensk træhus rød, der vil stå sig godt i en moderne Pippi langstrømpefilm. Bowl og street plaza, mange muligheder. Forvent uddybende spottjek og skatepark test snart. Neiiendam har allerede claimet op til flere tricks i bowlen.

Hvornår kan det skates status: Nu

 

Brobowl - Skørping

Forvent uddybende spottjek og skatepark test snart. 

Hvornår kan det skates status: 16 Juni 2012

 

Outro

Her på falderebet vil jeg lige lykønske vores Svenske naboer i Stabelbrädsparken med deres nye skilt. Ingen Løbehjul…i det meste af parken. God stil det der.