Copenhell - Brutal Truth

Copenhell er om snart. Du bør købe en billet, ikke kun for at se Slayer, Mastodon og Immortal, men i allerhøjeste grad for at se Brutal Truth. Pænt overskudsagtigt af Copenhell ikke engang at skrive det på plakaten, det er åbenbart niveauet. Hvem er Brutal Truth så er der nogle få der spørger. Til dem vil jeg fremlægge fire beviser for at alle bør tage ind og høre dem. Formålet er at besvare spørgsmålet: Hvem er Brutal Truth ikke?

Bevis nummer 1: For det første spiller de grindcore. En genre alle skatere med respekt for sig selv bør være velverserede udi.

 

For det andet har de udgivet en split med Spazz, hvis skatehistorie er velkendt. Bevis nummer 2, plade tilegnet Donger's ollie evner. Og crackkokain.

 

Bevis nummer tre er at Spazz også udgivet en sang hvori de mobber firserpro'en Steve Schneer med ordene: "Schneer's unholy hoho walk. Schneer fails, flames engulf." Ikke alene er det noget særdeles avanceret materiale på den måde at kombinere hurtig hardcore, skating og voksenmobning, det er også på sin plads. Nyligt vandt Nicky således stort over Schneer i Combien og Thrasher har netop smidt en greatest misses video med ham op. Alt dette vidste Brutal Truth ville ske!

 

Det sidste bevis er at de har et interview i Big Brother. Det er mere end du kan sige om Bjørk og The Cure til sammen.

Læs interviewet som pdf her.

brutaltruth3

Køb billet til Copenhell her

http://www.billetnet.dk/event/COPENHELL-2012-billetter/REF1606