Køge Spring Jam

Minirampen i Køge har fået Skatelite. Det skulle fejres med endnu et Spring Jam Event; det går aldrig af mode at fejre forårets kommen.

Vi drog afsted med Bjørn Lillesøe og Dannie Carlsen, to af skateboard.dk's absolutte favoritter. Ankom i gråvejr, rampen var våd, og arrangementet var rykket indendørs.

Carlsen og Lillesøe var ikke indstillede på at skulle skate et street-areal. De gik straks igang med at tørre minirampen, samtidigt med flittig brug af smartphones til at holde et vågent øje med vejret over Sjælland. Drengene syntes dog ikke om prognosen over Sjælland og bandede over, hvorfor man ikke bare kunne få en lokal oversigt over Køge, med tørvejr.

Rampen blev tørret i gråvejret, og Jon fra Tapperiet fik straks fortalt, at de gad altså ikke at skate street inde i den der hal, og om han ikke bare kunne rykke hele arrangemenet tilbage til minirampen igen, i gråvejr... 15 Minutter før konkurrencen startede, kom Jon ud og fortalte, at vi startede snart og om vi ikke ville med indenfor. Skarpt pædagogisk overblik fra Jon´s side. 

Indefor var en del rippere fra København ankommet, deriblandt Alexander Risvad, Andreas Laustsen og Hugo Boserup. Konkurrencen afløb flydende, og det endte med at være et godt arrangement. Alle var glade. Udenfor havdet solen i mellemtiden vundet over gråvejret, og en Best Trick session på minirampen blev afholdt.

Alexander Risvad vandt, og var selv overrasket over at Dannie Carlsen fik en 2. Pladsen, på en 3. plads kom Andreas Lauststen.

Minirampe session som endte med at være en Dannie Carlsen demo, Kickflip fakie, med casual noseclash.

 

 

Backside kickflip.

 

 

Bjørn steppede op med dette drop ind.

 

 

Frontside Boneless fra Andreas Laustsen.

Tapperiet skatepark i Køge, er en hyggelig lille skatepark LINK til hjemmesiden her