Fullpipe i parken

Mærsk Mc-Kinney Møller der har doneret 18 millioner til fælledparken har besluttet sig for at få indflydelse på udformningen af parken.

På mødet i Park og Kultur udvalget tirsdag d. 27 marts 2012 kom det frem at det er hr. Møllers ønske at der skal bygges en eller flere fullpipes for at symbolisere at pengene (donationen) kommer fra ham. Da arkitekten bag projektet Søren Nordal Enevoldsen ikke umiddelbart var villig til indtegne en Mærsk stjerne i anlægget blev det enstemmigt besluttet at lave et eller flere rør i stedet.

En af hr. Møllers største indtægtskilder er Olie. Olie løber i rør fra Nordsøen og ud til sin destination. Da der i skateboarding er noget der hedder fullpipe (helt rør) var det meget nærliggende at det skulle være en fullpipe der blev symbolet på hr. Møllers donation.

Skateboard anlæget i fælledparken er næsten færdig så hr. møller har valgt at det er den planlagte vert der skal tegnes om til en eller flere fullpipes (hele rør). Redesignet forventes at være klar omkring 1 maj således at byggeriet som tidligere planlagt kan gå i gang 15 maj 2012. 

Åbningen af det nye varetegn for Københavns Skateboard Stadion er planlagt til Søndag d. 15 juli 2012 hvor verdensstjernen Tony Hawk kommer og viser hvordan anlægget skal bruges.