Guroens Australien

Oplysning til borgerne om skateboards: Nicky grindede oververten for første gang i dag. Her er hans beretning fra Australien.

nickytail

Her er en Frontside tailgrab af mig, taget af Dan Sparagna fra usa.

nickyhotel

Jeg landede i Sydney Torsdag morgen, Tog en taxa til Manley Beach, Blev indkvarteret på party hotel med Rune. Her er værelset, med udsigt til stranden, diskotek ovenpå og kæmpe bar neden under. Det var svært at falde i søvn før kl. 02 om aftenen for der var gratis mad og øl til skaterne hver aften.

runetail

Træningen gik straks i gang. Træ-Bowlen, som er fra 1999, var stillet op og klar til at skate. Her Rune i en massiv f.s.tailgrab.

nickyopera

Mandag morgen efter konkurrencen, tog vi mod Bondi. Der var ikke plads i bilerne, så Jurgen, Rune og jeg tog en færge til Sydney, forbi opera huset, og så en taxa til Bondi Beach. Her blev vi indkvarteret på Beach Road Hotel, samme koncept som i Manley. Nu havde vi fem dage til at vænne os til bowlen. Bowlen føltes lille efter Manley. Copingen var ru og hakket, men det var fedt og linjerne kom hurtigt igen.

dondiskatepark

Om tirsdagen var jeg nede og skate bowlen tre gange, morgen, eftermiddag og aften session med Pedro Barros, hans venner fra Brazilien og Rune. Næste morgen kunne det mærkes i benene, jeg havde jo skatet mere på fem dage, end jeg gør derhjemme på en måned.

hulletaus

hackettaus

Onsdag aften holdt Vans en fest for Stevie Caballero på taget af Swiss Grand Hotel. Mad, øl, Punk rock og kage. Anledningen var 20 års jubilæum for half cab skoen som udkom i 1992. Historien var at Stevie havde lagt mærke til at street skaterne var begyndt at skære hans sko ned, så han ringede til vans og spurgte om de ikke bare kunne lave den sådan. Og vupti den bedst sælgende sko blev født.

cabpunker

Stevie og Punk Simon, foran Stevie's display.

bondibowlen

Om Lørdagen var den store dag, kvalificerede mig til finalen som nr. 2. Her ses Rune på vej til finalen.

sejren

Dagen endte med at jeg blev nr. 2 i masters og Rune nr. 3 i pro, som må siges at være rimeligt godt,

da alle i konkurrencen rippede for vildt.

niclyfan

På konkurrencedagen kom der nogle gutter der samlede på gamle boards. De havde masser af gamle skuder med. Jeg fortalte om Jesper fra Skive's samling og Blue Dragon.

runespink

Om Søndagen Chillede vi på en bakke top med udsigt til stranden, Rune troppede op med surfboard, men bølgerne var for små.

nickysluggo

Rob "Sluggo" Boyce er jeg bange for. Han stod op hver morgen og lavede yoga, skatede hele dagen, og yoga igen om aftenen. Han har en giftig 540 og et backflip i sin taske. Se hvor giftig han ser ud.

Tre timer efter sad jeg i flyveren på vej hjem. 24 timer i flyveren er ikke sjovt, men det var det hele værd.

sergieplusto

PS Der var fest på ryge-taget på vores hotel hver aften.