Betontur '11 - Stockholm Rålis

concretetourlife48

Butch har lært mig mange ting. Mest om Honda-biler, men også en del om damer. Tykke damer især. Hvad jeg har lært at forstå er at tykke damer har mange fordele: de varmer om vinteren og skygger om sommeren. Det samme kan man sige om en bro over en skatepark.

En ny park har set dagens lys i Stockholm og det er om muligt den sjoveste endnu. Masser af små street ting, en dødsbowl og et par mere pædagogiske bowls. En ting der gør parken mesterlig er at man kan køre i cirkel, næsten. Så dropper man det højeste punkt og fræser ned gennem streeten og ender med at kravle op i den anden ende, nærmest uden at skubbe.  Da vi ikke kunne skate mere hang vi ud og observerede nogle unge damer der dyrkede gymnastik. Sverige for helvede.

simon7

Simon formår at klemme noget spænding ud af en rail.

simon6

Hallo?

kim4

Carvegrind. Jeg husker det som om at det var pænt gnarly. Man skulle nok have været der.

concretetourlife47

Så starter man der hvor ham med den orange trøje er og farer hele vejen ned langs langsiden, rundt i det første hjørne, videre i det næste, skubber to gange, ok en gang, over curbcuttet og op ad buen og så er du klar igen. Hvis det var mig der skulle designe en løbehjulspark der kan blive overtaget af skatere når terrordillen er ovre ville jeg have dette design in mente. Så er det sagt.

troels-skate8

Troels flyver i den pædagogiske bowl.

concretetourlife46

Søjle, tøjle, tøjte, føjte.