Vert Attack 6 - Kelså's billeder

Her følger så Steen Kelså's billeder fra Vert Attack 6. Ole Rauff har valgt at tage til Sydafrika på safari frem for at indlevere sine billeder. Nogle folk kan simpelthen ikke finde ud af at prioritere i livet. Ole er tydeligvis ikke en af dem.

 

Alle Billeder af Steen Kelså

Det vil jo ikke være en skateboard.dk reportage uden lidt saftigt sladder. Denne her kommer fra Aarlborg crewet der vanen tro havde taget den lange tur til Malmø. Man kan undre sig over at stort set ingen Københavnere kunne dukke op, når Jyderne var så godt repræsenteret.

Man er åbenbart lidt mere paranoidt anlagt i jylland, så en unavngiven repræsentant fra det nordjyske havde valgt at smugle sin medbragte rygeklump analt..

Han havde fået jaget den klump solidt op, for da skateboard.dk dukkede op om fredagen, var det allerede den største historie i lejren. Trods en gedigen racermave oven på torsdagens druk, havde han intet set til sit røg og var vist begyndt at blive lidt nervøs.

Om Lørdagen havde han stadig intet set til sit kontrabande. Folk havde efterhånden en hel mængde gode råd til den "stakkels" smugler, der havde set sig nødsaget til at købe sig til en grøn lokal løsning, når nu den brune stædigt nægtede at vise sig.

Da undertegnede fuld, træt og mæt på skateboarding snublede hjemaf var der så vidt jeg er orienteret stadig ikke kommet nogen løsning på analproblematikken. Så efter alt at dømme, måtte smugleren tage tilbage til jylland med sin røg, hvor den var da han tog afsted. Moralen må i selv finde i den historie.

For at det hele ikke skal gå op i anale fortællinger, så lad os konkludere at vert skating langtfra er dødt. Vi har desværre ingen billeder fra Junior rækkerne, men også der var niveauet helt absurdt højt. En 12 årig japaner blæste alt og alle væk med flip tricks, flere 540 varianter og bs 360's i samme runs. Se mere til dem på Wallen Medias playliste på youtube.

Mike Crum var en fornøjelse at se skate hele weekenden, nye tricks i stort set hvert run, fantastisk flow og en skateglæde der skinnede igennem. At se Duane Peters live var en oplevelse i sig selv og Jeff Hedges der trods en skulderskade i torsdagens opvarmning endnu engang underviste os alle i alskens varianter af handplants.

Endnu en gang en stor tak til alle der var involverede i at stable dette års Vert Attack på benene. Vi ses til næste år!