Falkenberg Halmstad og Laholm

madsenfsair575

Sverige byder igen på nye parks. Begge parks er i kategori II, hvilket i skateboard.dk´s terminologi er skateparks som ligger i forlængelse af konventionelle idrætsanlæg. Noget du stort set aldrig ser herhjemme, endnu. For hvis det går som det plejer, så efterligner dansken svensken...  Og vi ramte også en gammel klassiker, Falkenberg.

 

Halmstad.

hlamstad575

pverviewsverige575

Streeten er aflang, så du har god tid til at justere dine fødder. Og den har alle de klassiske elementer fra gaden. Bowlen er stor, med speedbums, hips, stor extension i midten og deepend med poolcoping  En ting svensken er gået væk fra, er at ligge poolcopingen så den stikker 2-3 cm ud, så du skal kæmpe bare for at lave en grind, noget du kan opleve, hvis du ellers har lyst i Nackabowlen og bunkeren i Gävle.

      

willi575

Frontboard af Ville G. Wester. Railen var hoftehøjde i starten, og endte i under knæhøjde, så Ville ramte først railen på den sidste tredjedel.

balderfsdisaster575

Balder Lehmann går straks igang med at angribe parken på det højeste og mest såbare sted, hvor fedt må det være for de lokale som har kigget på den wall lige siden den blev bygget, sådan noget gør ondt.  Frontside Disaster fra lav til høj, den lave transtion er pænt mellow, så der skal poppes for at blive i rampen.

 

Laholm.

lohanpark575

lohanpark2575

Sprit ny park, i en mindre svensk by. Det afspejles også i parken, den er meget lille, dog havde den en meget sjov og original quarterpipe som endte i en slags Jersey barrier i toppen. Parken er kun et besøg værd, hvis du er i nærheden.

 

balderbsollie575

En hurtig backside Ollie, også var det videre teksten.

 

De næste billeder er fra Falkenberg, du kan læse mere om parken her.

balderfsrockslide575

Frontside boardslide, ikke meget transtion at arbejde med her. Ville prøvede en boardslide fakie, men hans tail kunne ikke være i transtionen, så kan du tænke dig til resten.

balderfootplant

Balder over fisken, prikken over i´et, og hurra for Sverige og løvfaldssommer.

 

Halmstad skatepark ligger ved Halmstad Arena, lige ved siden af svømmehallen.

Laholm skatepark ligger ved Lagaholmsskol.