Tilstandsrapporten v.2

Sverige fører men Danmark er ved at komme godt med, her er en status update på noget af det der bygges rund om i landet.

 

Prags Boulevard (AMAGER)

 

Prags Boulevard på Amager er ved at få et "facelift". Der er støbt et rundt manual pad og den ubrugelige bank der var der i forvenen har nu fået nogle kanter man kan sidde på, hvorfor de ikke har ændret på hældningen, eller manglen på samme, ved jeg ikke. Det er sku tarveligt at de ikke lige har smidt en lille transition ind i den ene side eller måske været lidt kreative. Måske er dette en streety trods reaktion oven på enghaves forvandling fra ledge til transition.

Målt på Letten skalaen får denne park 0 point, dette skyldes udelukkende manglen på transitioner.

 


Aabenraa

 

Bang, Aabenraa fik også lige en lille betonpark, det kan åbenbart godt betale sig at smide skattekroner efter nogle flittige yankees.

 


Carlsberg boble hallen

 

Boble hallen i Carlsberg området er også ved at få opgarderet sin minirampe, selvom det er BMX'ere der står bag og de truer os med at man ikke må skate det, så ser det vildt fedt ud, måske det er ved at være tid til at lefle lidt for vores 2 hjulede venner ;)

"Medvind på cykelstierne nu"

 


Copenhagen skatepark

 

Bowlen i hallen er de desværre ikke nået videre med, men mon ikke der kommer fart på når kulden sætter ind.

 


Roskilde Ditch

 

Danni O. Hal12 og Resten af Roskilde har fået en god pose penge til at realisere et projekt om at kombinere et kommunalt Vandreservoir og en skatepark, lyder meget spændende, sender du snart nogle tegninger Danni?

 


Hinsidan

 

Selvom Danmark er ved at komme godt med er Svenskerne jo ikke stoppet op og venter på os, så sæfølig har de også gang i noget nyt. Svenske Mr. Concrete - John Magnusson har gang i en tilbygning til sin skatepark i Stehag, tjek lige denne wall, den ser fed ud men ligner altså noget vi allerede har i Helsingør, dog noget mindre.

Wall'en er skatet, grindet og rocked, men jeg har stadig ikke set nogle disasters så den kasse øl er stadig på højkant.

 


Helsingør

 

Når vi snakker om Helsingør så er den park godt på vej og der er officiel åbning i november.

 


Skørping bowlen

 

Onsdagscruiser drengene fra Nordjylland er endelig ved at få hul på bylden, fik lige denne update.

Høj fem til LAG Himmerland, som i går aftes besluttede at støtte vores drøm med 247.000 kr... Skørping pool-projektet bæres nu frem med en halv million kroner og gratis beton. Vi går i jorden 1. marts, og kidney'en skulle efter planen være skateable til maj... Hell motherfucking yeah !! See you in the deep end !!

 

Kammerater, fremtiden ser lys ud. "Det bowl i morgen"