Cph Pro Sidste omgang

nicky_guerrero

Det er jo ikke sådan at det decideret har skortet på dækning af Cph Pro. Omvendt er det vel højdepunktet i skatekalenderen. En sidste omgang kan man altid lige klare inden udskækningen stopper for i år.

Jakob var blevet bedt af William om at tage billeder til Hallens arkiver men hørte ikke nærmere siden. Det ville være en skam om de skulle gå til spilde.

Nicky fårr forside æren fordi han er så sprød at han også er på forsiden af septembers Nyhedsbrev fra Affald Kbh. Ligeledes god baggrundsprop til Madsen på den pamflet.

andrew_langhi

Langi, Madonna i minien.

chris_miller

Miller. Nu når støvet har lagt sig og man så småt har vænnet sig til at Raven gik videre til at vinde X-Games bowl som amatør, at Grant Taylor blev taget ud af en roller og at TnT blev taget ud af sine rockstjerne manérer er det vel Chris Millers optræden der står klarest tilbage? I hvert fald for tredve-plus segmentet. Indy over den store hip, corner airs uden udstyr, fs lipslide det ene hjørne bs det næste. Kring spurgte ham om et fif til at grinde oververten, bom bom noget med noget fart og så ellers bare  "surprisingly easy". Helt sikkert.

italian_dagger

Italiensk daggerthuggert.

alex_perelson

Perleson. Et andet overraskende nemt trick, tailgrabs. Man skal blot bruge tommelen til at holde foden på plads siger Rune. Jeg tager i Parken og gør det nu. Lige så snart det holder op med at regne.