Cph Pro Gæsteoptræden

Noget af en genistreg at få Thrasher involveret som mediepartner. Når de først beslutter sig for at ligge navn til et arrangement hyper de det til at være det fedeste i verden. Fint med mig når det handler om København. I barragen af netdækning fandtes mange komiske situationer med de lokale rippere. Spørgsmålet vi vil have besvaret med den ny poll ude til højre er følgende: Hvem havde den bedste gæsteoptræden i Thrashers dækning af Cph Pro 2011?

De nominerede er:

ben

Bossen og Bumsen. Thrasher skrev noget om at ham her mente forretning og fik alle til at pakke sig. Ben ser ikke synderligt skræmt ud. Han havde også lige været i Sverige og skate beton, så skal der meget til at ryste en. Stem på Ben hvis du holder med beton og Sverige.

bjoern

Bjørn Lillesø. Lidt snyd at Bjørn får lov at stille op med et skatefoto. Sådan er verden så uretfærdig. Ingen sparkscootere i den store bowl. Stem på Bjørn hvis du elsker Amar.

boern

Nogle børn. Kender dem ikke. Kender i det hele taget ikke længere så mange under tredive. Det kommer også til at ske for dig. Stem på nogle børn hvis du er deres mor.

nugga

Ikke noget at se her? Se om igen. Nucognito falder i et med tapeten. Til arrangementer med begrænsede siddepladser er min taktik at holde øje med Nugga og så prøve at finde et sted i nærheden. Han har med garanti den bedste plads i lokalet. Nu mangler jeg bare at finde ud af hvor fanden han gemmer den mælkekasse han altid sidder på.

rune

De undlod vittigheder om at tudsen ikke er på engelsk. Rune må have skræmt dem. Stem på Rune.

stege1

Ikke færre en tre slams fik Stege med fra Hullet. Flotte slams også. Hvem siger at man ikke kan back smith grinde en træcoping i en lodret bowl? Har du prøvet det? Stem på Stege hvis du giver ham kredit for at prøve sig frem.

stege2

Du har stadig ikke prøvet det. Stem på Stege for helvede.

  trilleboeren

Det kan kun gå godt. Ved ikke hvem det er men sikken et påhit, Vinderbøren. Stem på den.

william

MC William.

stoppelaar

De drillede Stoppelaar lidt. Det er svært at lade være når han insisterer på at skate et hjemmebygget misfoster af et board. Med coca-cola stencil grafik tilmed. Omvendt er de nok ikke klar over at dette er manden Nicky krediterer for at have lært ham at skate. Stem på Stoppelaar hvis du er glad for at Nicky lærte at skate.

intro

Rauffen leverer en stor indsats i Thrashers Fravel/Bonjour artikel, Stem på Rauff.

striker

Jeg antager at Thrasher-folkene var stoked på Strikers Michael Jackson inspirerede overtmanøvre. Lidet aner de at Striker er flankeret af Willy og bmw Martin. Der er styr på sikkerheden med andre ord. Stem på Striker.

cardiel_1993

Som så mange andre havde Troels nyligt vand i kælderen. Under oprydningen dukkede en række guldkorn op, heriblandt dette stemningsbillede. Er det derfor Thrasher er så tolerante overfor Ring of Fire konceptet og dets gentagelse? Det var jo dem der fandt på det, ergo er det fedt? Måske er det bare fordi de syntes det er fedt? Du kan ikke stemme på Cardie, men du kan lige nå at få at vide at konceptet med gæsteoptrædener stammer fra wdbm der udpegede en af deres venner der så mere end almindeligt blank ud foran den brændende bil, så tak for det.