Sankt Hans 2011

Så skete der det at alt gik op i en højere enhed. Påskografen var på pletten og fik dokumenteret udskejelserne. Sikke en fest.

 

 

Vi starter stille og roligt. Guroen varmer sine fans op med en crailslide.

 

 

Det holdt ikke så længe med det rolige. Chris Miller flyver over hippen. Du bliver nødt til at komme ind og se ham skate i aften. De her hip airs lander han lige under copingen men stadig så tungt at han vobler en penges tid.  

 

Pedro Barros lavede smith, standup og til sidst den her lipslide i oververten.

 

 

Det udløser et billede med Letten at være så god.

 

Sam Beckett er blevet større og godere. Femfyrre tailgrab.

 

 

Han fik lov at se pletskuddet og kvitterede med et forlegent smil. 

 

 

 

Letten havde varmet charmen op.

 

 

Dannie Carlsen Amarflipper Ringen.

 

 

Alex Perelson lukker festen med sin bs nosegrind. Perleson (som de rimeligt danskerjoke internt vælger at kalde ham i Hallens program) arbejdede med Burnett fra Thrasher om at skyde den her. Det var noget højtprofileret stads hvor Rune holdt blitzen (*host* ikke helt langt nok ude over oververten *host*) og der blev varmet op med en bs lip, som jo er syg nok i sig selv. Så højt profileret var det at Påske blev bedt om at pakke sig og ikke fokke rundt med sin blitz. Stakkels Påske havde ikke drukket otte bajere som os andre og troede at han havde fået besked på at pakke sig helt. Sådan arbejder vi ikke på skateboard.dk! Her stjæler vi de professionelles blitz og alt går op. Godt arbejde Påske. Den der vest broderer ikke sig selv.

Apropos arbejder og skateboard.dk. Jeg går ud fra at du har totalt travlt i Hallen William og derfor ikke lige har fået svaret på min fede mail om at komme gratis ind? Efter sådan en omgang gratis reklame her, rig brug af ord som "Amar" og "gratis", lynsnab updates og jeg skal komme efter dig går jeg ud fra at Påske og jeg godt må komme ind og se arrangementet i Hallen eller hvordan? Hallo? Hallo? Gider du ringe til ham Troels? Der må være noget galt med mit internet.