Bara, Oxie, Sibbarb - Malmö Yeah!

bara1

Der har i dag (09-06-2011) været officiel åbning af det nye beton areal "Bara" i Malmö. Skateboard.dk er sæfølig på forkant med udviklingen og var en tur derovre i sidste uge for at tjekke det ud.
bara2

Vi havde desværre ingen unge friske concrete riders med til at prøve denne kicker to barriere, så vi valgte i stedet at lokke Neiiendam op på den og vise hvordan en Rock'n Roll eksekveres.

 

bara3

 

bara4

 

bara7

 

John Magnusson har vist haft en finger med i spillet, men parken bærer desværre præg af sjusk fra hans hånd, for hele den ene langside mangler noget quarter værk, så man slipper for at ryge ud på cykelstien. (Se toppen af billedet nedenfor)

 

bara5

 

De lokale i parken var hurtige til at jage de små unger på "spark cykel" væk, men så snart det kun var os gamle tilbage, kom spark rotterne lystigt igen.

 

bara6


 

OXIE SKATEPARK

 

oxie1

 

oxie2

 

Lars holder øje med at Simon ikke bliver autonom og begynder at smide med brosten.

 

oxie3

 

Man ser hurtigt at vi ikke er langt fra den Danske grænse. Brosten, hvad laver de der?

 

oxie4

 

oxie5

 

Udsnit af månelandskabet.

 

oxie6

 

Snudan kom lige forbi, men de mente åbenbart ikke at vi så farlige nok ud.

 

oxie7

 

For at fejre at Ronni ikke var med lavede Neiiendam denne Feeble grind.

 

oxie8

 

Dansken Was Here

 


SIBBARB SKATEPARK

 

sibb1

 

Kim skulle også lige lave en Feeble for Ronni.

 

sibb2

 

Svensken ved hvad det drejer sig om.

 

sibb3

 

En sjov historie om Øresundsbroen går på at redaktionens topfolk og sweden lovers Kim og Simon tilbage i 90'erne var med til at demonstrere mod opførelsen af broen. Da jeg hørte dette var det lige før de blev sat af på midten af broen. Blasfemi! At ytre modstand mod broen svarer jo til at forlange den hellige vej til Mekka lukket. Heldigvis får alle unge der demonstrerer ikke deres vilje og set i bakspejlet er Kim og Simon nok også meget glade for ikke at skulle med flyvebådene til Malmö for at skate.

 

Copenhagen sunset

 

Copenhagen sunset

 

sibb5

 

Hvis du er vil en tur til Malmö og lege skate turist, kan du finde alle de nødvendige oplysninger på denne smarte Skate Malmö Website (link)

 

stickers