Viborg - Minihuset og markerne omkring

Prospect Neiiendam leverer her en status update fra Viborg 

Den gamle rampe lever og som det kan bevidnes, kan de lokale i huset stadig piske stemning op. Indtryk fra en typisk session i minihuset, gode grin over frisk midtjysk fortolkning af skateboarding i DK anno 2011. Rampen har gennem årene været belagt med unævnelig mange lag finér, aldrig har der været en helt perfekt løsning og der har været tænders gnidsel. Nu er der Skatelite på vej – juhu!

Et privat initiativ barsler med en betonbowl. Første projekt var en betonmini, nu satses der og det bliver spændende at se om Viborg i første skud kommer på landkortet. En opfølgning - hvis projektet lyser lovende op, kan forhåblig aftales. Bare ved at følge med på Skateboard.dk kan man lære sig mange nyttige fif m.m i fotoupdates fra ConcreteCopenhagen. Hullet!

Alle som har gæstet huset ved at der ikke er for mange m2 at rutte med og nu er der måske et nyt sted på vej. Der arbejdes på at lave et nyt hus med en spilleforening – inkl en skatepark i en normal størrelse. Der er, ifølge en lokal insider ( navnet et redaktionen bekendt ), for og imod projektet blandt brugerne. Umiddelbart lyder det oplagt at finde nyt og større at bygge nyt i, ren gevinst..?

Nyd videoen der er lavet af Jesper.