Tony's Plaza i Gävle

11_tonys_gavle

Kim mente ikke det var vigtigt at nævne dette stop på touren, måske fordi han ikke gad skate spinen eller måske fordi han ikke ville afsløre hvor fedt det egentligt var, hvis man er streety som han jo var engang.

fed-bank-to-bank 

Parken består af nogle forskellige street obstacles med bl.a. en god kopi af China banks, nogle lange ledges i 2 højder med gap i mellem og så i midten er der to speedbumps efterfulgt af en spine, støbt i rød beton! Hvad dem der har designet parken har tænkt på kan jeg ikke helt regne ud, speedbumpsne var meget sjove og resten af parken var dope, men at placere en spine i midten af en ellers streety park, den fatter jeg ikke helt.

chinabanks_gefle

 

 

Morten spine bix 

Morten derimod virkede meget tilfreds med deres setup og skatede kun spinen hvor han så fik vist de lokale hele hans trick pose. Nedenfor kan du se et par af hans tricks.

 

 

De lokale derimod virkede ikke så imponeret som os, de har nemli en "localhero" der kan noget specielt på den spine.

8 der chiller og 3 der skater 

Vi ventede en halv times tid på at "localhero" ville dukke op, og de andre lokale sagde han var på vej og at han sikkert gerne ville vise os sit speciel move, men da vores flok bestod af mange gamle utålmodige mennesker der skulle have mad før kl. 8 skred vi over til bunker så vi kunne nå at få gang i grillen før mørkets frembrud. Ikke desto mindre er det heldigt at der er noget der hedder youtube, så hvorfor køre 1200 km. op i Sverige for at se en backflip når du kan se den lige her!

 

For info om Tony's skate plaze hop ind på denne web http://www.gavleskateplaza.blogspot.com/ eller hvis du kommer til Gävle så gå ned til Seafun skateshop, de er meget flinke og vil helt sikkert vise dig vej. 

http://www.seafun.nu/