Stenkullen

  14_lerum_stenkullen

Den mest nederen park i hele Sverige. Gid den lå i København.

Vi ramte også den her park sidste år. I år var det mest bare for at have et sted at sove inden vi kørte videre næste dag. Det var her ølmyggen og knallertbanden gik amok sidst. Der hvor Butch ikke fik lukket et øje hele natten.

Problemet med Parken er kombinationen af asfalt på det flade og beton på buerne. Asfalten synker og der opstår cracks de værst tænkelige steder, over det hele. Ærgeligt fordi lav-fart streeten har nogle fede buede banks og hips.

For første gang gik vi for at sove i bunden af bowlen. Det var en succes. Påske blev bedste venner med en nysgerrig kat der sov i hans telt noget af natten. Det lød lidt suspekt. De var bare venner. Det var en meget nysgerrig kat. Den stod helt henne ved kanten da vi skatede bowlen.

Vi blev vækket af solen og en gnaven svensker der gloede misbilligende ned på vores teltby. Som sædvanlig ryger man i defensiven og begynder at forklare at vi pakker sammen nu og er skredet om ti og vi rydder op efter os selv. Svenskes problem viste sig at være at han ikke kunne komme til at skate bowlen. Han var stadig sur. Fedt.

Klasse 2. Klods op af svømmehallen og folkeskolen.

Der blev ikke taget et eneste skatebillede, sådan er vi så så troo nogle gange. Her er et billede hvor vi posser op på Tony's Plaze i Gävle. Det var det eneste billede der blev taget der så det går op.

concretetour-2010-097 

stenkullen_troels

Troels og jeg røg ud i en battle om hvem der hurtigst kunne slå sit telt op. Ikke planlagt vi startede bare samtidig. Vi var lige hurtige. Det siger noget om hvor god Troels er i ødemarken og den svenske forstad.

Stenkullen Skatepark - Lerum

+57° 47’ 33.73”, +12° 18’ 35.75” Concrete park

Gråbovägen 13

443 60 Lerum