Juleladeriet

Eller: I gul sne til knæene

Midt i denne fimbulvinters kulde, valgte vi at trodse elementernes rasen og sætte vores lid til det offentlige transport system, provinsen kaldte. Danmarks ældste skatehal, Laden, havde for gud véd hvilken gang indkaldt til Gul Sne, vi tog chancen for at stifte bekendtskab med en gammel kending, den lave ende af X hall lever videre i Slagelse.

 

 

 

Ned er revet hollywood rampen, den gamle svinestald huser nu misfosteret fra Nordlædervest. Sheriffen var der, local ripper Hechmann var der, Mads Christensen havde taget toget fra Herning, Simon, der efter X halls nedrivning vel nærmest er blevet hjemløs havde kørt støttepædagogen i stilling og husket at tage sin ADHD med.

Billedet er vist fra sidste år, bare forestil dig dem 1 år grimmere

Kolde pilsnere og en endnu koldere bongstue. Der er ikke meget at brokke sig over i provinsen; at bowlen hele julestævnet konsekvent blev omtalt som poolen, må vel tilgives lokal dialekten. Simon brugte gensynet med bowlen, som en kærkommen chance for at vinde hans første konkurrence og slog de nylokale Casper og og Morten i under 12. Rottemanden gik amok i finalen, hvad havde du regnet med? Fortjent sejr. Toupé viste sikker stil, flow og hele trickposen og snuppede andenpladsen foran Dannio.

Selv efter 23 år bliver der kigget fremad, måske får de renoveret det ramponerede streetareal inde jubilæumet?

Hvis jeg ikke havde fået session på havde jeg taget nogle flere billeder, nu har jeg bare stjålet de fleste fra internettet, hvad fanden havde du regnet med? Der var masser af lokale der tog billeder og video, hvis vi hører fra dem ender det måske på siden en dag, ja, det er en opfordring.

Der er sq idylisk på landet, og langt... meget langt

Efterfesten til brillebutikkens arrangement i Royal blev et abegilde, Franke var faret vildt i sneen og kastede lidt kærkommen stil over dét kalas...