Nacka cementbowl

9_nacka

 Perfekt vertbowl, kategori II park. Lys hele natten. 

 Senere på dagen kørte vi til endnu en cementpark i Stockholms periferi. Kategori II fordi den ligger i umiddelbar forlængelse af et helt konventionelt idrætsanlæg. Fodboldbane, ishockeyhal, vandgrav, vertbowl, du ved hvordan det er.

  nacka_pikkel_bone1_paske

Påske fanger Pikkels nosebone.Fra nu af er ar det Påske der har taget alle billederne med mindre andet er anført.

Vi skatede alt hjerterne begærede og fyrede op for en ordentlig grillfest da solen gik ned. Som grillansvarlig var der meget at holde styr på. For meget. Da jeg skulle til ro havde jeg så meget grillgrej at huske at jeg glemte mit board i parken. Denne erkendelse slog mig som et lyn da et regnvejr ramte os midt om natten.

nacka_letten_troels

Letten er tilbage på turen? Ja og nej. Letten kom forbi og skatede bowlen uden os andre. Her poser han en fifty.Ylva foto tror jeg

Af en eller anden grund vågnede jeg lige som det begyndte at regne og vidste at mit board manglede. Jeg havde intet valg andet end at løbe de hundrede meter op til parken og finde det. Jeg havde mobbet Tomas så meget med at han tidligere på dagen havde mistet hans board så jeg kunne ikke tåle at miste mit eget. Til min rædsel var boardet ingen steder at finde og jeg måtte gå til ro med uforrettet sag, vel vidende at Tomas ville kunne tryne mig reten af turen med min selvretfærdighed.

nacka_pikkel_bone2_paske

Påskes alternative vinkel

Næste morgen spurgte Påske hvad jeg havde lavet kun iført underbukser i silende regn midt om natten. Han havde åbenbart haft teltproblemer da regnen ramte og havde set mig fare rundt. Den berømte flue på væggen har haft en god aften med at glo på de gamle tosser se forvirrede ud. Det viste sig nemlig yderligere at Ronnie havde stået i udkigstårnet og undret sig over hvad Påske lavede, men uden at han havde set mig.

nacka_pikkel_bssmith_paskefoto

Der var andre end Pikkel der kunne grinde bowlen, bare ikke helt lige så overbevisende.


Nacka Skatepark

+59° 18’ 35.50”, +18° 9’ 24.64”

Concrete park Bowl & Street

http://nackaskatepark.blogspot.com/

Järla Skolväg 21

131 40 Nacka

profil_lars

Så kunne man tænde for lyset to timer ad gangen. Luksus

Konstruktion 8,5

Radikalitet 8,5

Underholdningsværdi 8,5

Samlet score 25,5

 De to dybe skåle i bowlen var total perfekte, resten sådan lidt middelmådigt.

nacka_ronniekrook2_paske

Kan Ronnie andre tricks end crokkeds? I så fald har jeg til gode at se dem. Jeg vil hellere baile tusind backside airs på verten end at blive fanget i så ydmygende en stilling. Selv tak for tshirten haha.

nacka_simon_paske

Streetstyle

nacka_udsigt_troels

Udsigten fra dommertårnet

nacka_lokal_paske

Gubcore. Ham her dukkede op lige inden mørkets frembrud. Han kunne knap nok carve rundt i bunden. Han forklarede at han havde skatet et år. Han boede i nærheden og da de byggede bowlen tænkte han 'nu eller aldrig'.

nacka_grill_paske

Bemærk at grillbordet er formet som Thors Hammer.