Kristineberg Stockholm

8_kristineberg

Kategori III. Stadig i Stockholm. Hidtil bedste bowl på turen.

kristineberg_pikkel_jacob

Pikkel over hippen. Jacob foto

Efter at have skatet et stykke tid hopper nogen af os i vandet, dem med det lækreste hår hoppede ikke men lod sig snarere glide forsigtigt ned i vandet for på den måde at ungå at spolere den fabelagtige frisure. En helt tredje gruppe tog på streetmission med en lokal. Jeg har svært ved at forestille mig at Troels skal kunne modstå fristelsen til at lægge nogle billeder af spottet op og skrive om at det kun var ham og Ronnie og Jacob der bla bla gab, så jeg kommer ham lige i forkøbet. Vi andre lå og svømmede i skærgården og begloede de lokale overklassedamer gennem tommetykke ølbriller. Du kan vædde på at der er flere folk der dør på den konto årligt end der nogensinde er døde af at skate et tisbefængt svenskerspot. Ergo var det os der badede der var vildest.

kristineberg_lokal2_jacob

Den lokale rocker tissespottet

Parken er en kategori III park, det vil sige en pionerpark, ala Stappelbådsparken. Svensken spotter et hidtil dødt semiindustriområde i byen og bygger en cementpark i verdensklasse. Indstrømningen af ungdomstyper er med til at puste liv i lokalmiljøet og vupti huspriserne stiger og alle er glade. Kristineberg bowlen ligger således i en helt nyanlagt bydel med nybyggeri (!), badebro og hæng-ud park. Lidt ligesom Bryggen, bare fedt. Og nyt.

kristineberg_lokal_jacob

Lokal. Foto af Jacob

Efter mørkets frembrud slog vi teltene op på en nylagt græsplæne hundrede meter fra badebroen. Vi holdt vejret da polisen kørte forbi lejren, men de gad ikke at stoppe selvom de tydeligt kunne se vores ti telte, så gik til ro i mag. Kun elleve på det her tidspunkt. Letten og Butch havde valgt at tage en ferie i ferien der skulle bruges på at spille pik i Lettens kærestes søsters hus.

kristineberg_ronnie_paske

Biggie. Påske foto

Næste morgen vågner vi med solen – som man gør når man sover i telt - og møder som det første en parkbetjent (han havde i hvert fald en meget official gul vest på), der går og rydder op i parken. Rygmarvsreaktionen er at gå i defensiven og begynde at forklare at vi pakker sammen nu og selvfølgelig rydder op efter os og sikken en fin vest og heja Sverige osv. Parkbetjenten griner bare af vores teltkoncept og siger at vi skal lade dåserne ligge så skal han nok samle dem ind. Sverige!

kristineberg_posse_troels

Hvem har mest skygge på sit telt?

 

Vi tager en middagssession og bader i havet bagefter. Endnu en svensk perle der er flere besøg værd. Der kommer en lokal iført en Submachine tshirt. Bizart i sig selv, men endnu mere underligt fordi tre af vors crew på et tidspunkt har arbejdet i biksen.

kristineberg_troels2_jacob

Troels over hippen. Foto af Jacob

Da vi skal til at komme videre annoncerer Matzon og Jacob at de vil hjem. Jacob har hele tiden vidst at arbejdet ville kalde om tirsdagen mens Matz mumler noget med en forkrøblende vabel. Kort tid efter de er smuttet kommer Troels i tanke om at Jacob har bilnøglerne. En panisk rundringning sættes i værk uden udbytte. Butch tager mekaniker kasketten på og forklarer at vi er fokked. Uden nøglen kan bilen umuligt startes. Umuligt siger han. Heldigvis kommer Jacob løbende med nøglerne efter et kvarters tid. Han havde fundet dem lige inden de satte sig i taxaen. Rimeligt heldigt eftersom deres tog kun standsede to gange før Malmø. Harmonien genoprettet.

kristineberg_troels_jacob

Troels. Beton. Jacob

Næsten. Det viser sig at Tomas i sin brandert/rystelse over vildheden i badeholdets udskejelser har glemt sit board et eller andet sted. Det må ikke ske på det her niveau.

 

Meningerne om bowlen var delte. Troels syntes det var den bedste bowl nogensinde mens andre syntes den var lidt ensformig i transitionerne. Endnu en var på nuværende tidspunkt blevet så forkælet af poolcopings at det var et problem med en almindelig metal coping. Det må siges at være et luksusproblem når bowlen ellers er så vild.

kristineberg_troels_paske

Troels og Påske

Konstruktion 8

Radikalitet 6,5

Underholdningsværdi 7

Samlet score 21,5

 

Kristinebergs Bowlen

+59° 20’ 13.78”, +18° 0’ 13.92” 

http://kristinebergskatepark.blogspot.com/

Elersvägen 37

112 51 Stockholm

kristineberg_udsigt