Frysehuset Stockholm

6_fryshuset

Tredje park på samme dag i Nordens bedste skateby. Frysehuset er et meget svensk koncept hvor alskens ungdomsaktiviteter er samlet i én bygning. Repa lokaler til fremtidens Entombed, Avgrund og Skitsystem'er og ramper så langt øjet rækker i to store haller. Vi skatede kun rimeligt kort tid fordi det var 30 grader udenfor og der stadig var en cementpark på dagsordenen. Når det er sagt må Frysehuset være den bedste hal i Norden.

fryshuset_troels_jacob

Fortjent crail

Casper Plass viste os, i sin egenskab af medarbejder på stedet, det nye streetareal og rampehallen. En af kommentarerne anfører at Casper er ”leder af skatehallen”, det skal nok være rigtigt. Der er en separat hal til street og ramper. Streetarealet er stort kvadratmetermæssigt og rampehallen indeholder en ordentlig stor vert, en tyve meter bred rimeligt høj mini med blød hip og ekstensions og en minikidney med poolcoping. Det hele er godt bygget, kidneyen er sjovest. Kidneyen er pissesjov.

Der var kun tre af turdeltagerne der følte sig berettiget til at give karakterer. Resten mente ikke at de havde skatet nok til at yde hallen retfærdighed. Det siger en del om pointsystemets integritet.

Konstruktion 8

Radikalitet 7

Underholdningsværdi 7

Samlet score 22

fryshuset_jacob_troels

Jacob sniger sig ud foran kameraet og ned i en layback frontrock. 

Find selv adressen på nettet.