Björns trädgård - Stockholm

7_bjorns

Betonbowl midt i Stockholm, Stockholm midt i hedebølgen, Danmark midt i tredjedagen. En vis mæthed indfinder sig. Undtagen hos Pikkel.

fingerflip lien to tail

 Det stod så skidt til med energiniveauet at vi måtte importere en amerikaner til at vise en guro to tail

Konstruktion: 7

Radikalitet: 7

Underholdningsværdi: 6,5

Samlet score: 20,5

Syntes jeg måske er en anelse højt. Bowlen har et par år på bagen og er ikke længere hysterisk smooth. Der er to små bonus-bowls som er temmelig håbløse. Den fremragende geografiske placering tæller meget op.

 

Poolerna i Björns trädgård

+59° 18’ 54.38”, +18° 4’ 27.76” 

 Tjärhovsgatan 6

116 21 Stockholm


Frontside Stalefish

Pikkel stale over hippen

Et par ord om svenskernes placering af skateparker. Tre typer placeringer syntes at gå igen.

Den første type placering er kendtegnet ved en heja, skateboard er en sport ligesom alle andre holdning, bare federe. Kom og gå på vores skateboardgymnasium, så åker vi i skateparken som ligger klods op af dem andre idrottsfaciliteterne såsom svømmehal og fodboldbanan. Er du grej?

Den anden type placering er mere boligsocialt betinget. Her placerer man en bowl og et mindre streetareal i umiddelbar nærhed af burkasegmentet. Tænkt urban bowlen bare vildere og uden sjopning.

Den tredje type placering viser ligeledes en enorm respekt for skateboardets virkning på den skandinaviske psyke. Her placerer man en ny skatepark i et fremadstormende kvarter af velhavende hipstere. Selv de bedst stillede kan bidrage af rullebræt kulturens fremmarch åbenbart.

Björns trädgård falder ind under den sidste kategori. Kvarteret omkring bowlen er en svensk pendant til Enghave Plads. Bare mørkere og koldere om vinteren. Med smukkere kvinder. Der alle er feminister.

Frontside libslide 

Han kunne også lave lipslides