Norrköping skatepark

3_norrkoping

Endnu en genganger fra sidste år. Endnu en svensk perle.

Stats: 

Norrköping Skatepark

+58° 35’ 9.12”, +16° 8’ 56.09” 

Concrete park

norrkoping_ronnie_jacob

Ronni K. - Jacob Tanghøj foto

 

Hidtil bedste park.

Konstruktion: 9
Radikalitet: 8,5
Underholdningsværdi:8,5

Samlet point: 26

 

norrkoping_troels2_jacob

Troels lien to tail - Jacob Tanghøj foto

 

norrkoping_udsigt_paske

Udsigt. Påske

Kommentarerne var nærmest ekstatiske:

”Et vildt design som ligner et landskab fra en science-fiction film. En Sjovere park at skate skal man lede længe efter! ”Ledges, curbs, rails, banks og transitioner var super godt flettet sammen.
”Man behøver ikke at skubbe en eneste gang.”
Imponerende udnyttelse af relativt lille areal. Som en karrusel rundt om bowldrama i midten.”
”Letten gjorde det vist.”

 

norrkoping_troels_jacob

Troels bs tailsl - Jabob Tanghøj foto

"Husk at tjekke hvornår stadium sports camp finder sted, det er ikke fedt at skate på samme tid som dem." Sportcampen værende det årlige præ-tonåring sportstræf der løber af i parken og de omkringliggende sportsarealer og haller. God mulighed for at tage bad i Hallerne. Hvor der ikke er børn. Giv et billede af antimobbe sokkerne Troels. Heja.

 

norrkoping_posse_jacob

Posse - Jacob Tanghøj foto

Letten droppede hullet for at håne mig. Tror Troels grindede hullet, men at det ikke kunne ses på fotoet. Det tæller stadig. Sama ville med sikkerhed have droppet hullet havde han været med. Og været jovial omkring det. Hvorfor nu det?

 

”I 1921 blev den tyske psykiater Ernst Kretschmers (1888-1964) bog 'Kropsbygning og karakter' publiceret. Han mente at individer kunne klassificeres efter kropstype, og at der til de forskellige kropstyper knyttede sig forskelle i temperament. På basis af undersøgelser af sindssyge delte han dem ind i tre kropstyper: leptosome (asteniske), atletiske og pyknikere. De leptosomes hovedkendetegn var at de var magre, de atletiske havde stærkt udviklet skelet og muskulatur og hos pyknikerne var kroppens hulrum – hoved, bryst, og bughule – stærkt udviklet, samtidig havde de anlæg for fedme. (...) På samme måde fandt man forskelle i personlighedstyper indenfor normalbefolkningen alt efter hvilken kropstype man havde. Blandt pyknikere var godmodighed, jovialitet og omgængelighed udbredt, men de var også præget af et noget overfladisk følelsesliv, optimisme og opportunisme.” (Ragnar Hauge. Kriminalitetens årsager)

Bortset fra at ”overfladiske følelsesliv” og ”opportunisme” nu til dags ville blive kaldt ”at leve i nuet”, syntes jeg at den rammer meget godt. Gid Sama havde været med på turen.