Wonderland 'Crete Park

Hvis du har haft den øverste etage begravet dybt i den underste eller bare ikke formår at holde dig opdateret på de nyeste og hårdeste tiltag i den københavnske skatescene, er det måske gået fuldstændig forbi din opmærksomhed, at der i de sidste par uge er blevet arbejdet hårdt på at forberede støbningen af nye ramper på flådens gamle arealer, bedre kendt som Christania.

I ly for de monsun-lignende regnskyl, der åbenbart er det nye vejrmønster for august måned her i andedammen, er der blevet arbejdet hårdt på endelig at få færdiggjort den beton quarterpipe foran Wonderland, der længe stod ufærdig og kinky.

Tirsdag dukkede 'Crete-man så op med en truck fuld af beton og brugte en del af sin fødselsdag på at smide 6m3 førsteklasses mudder udover det ivrigt ventende crew af wonderland locals og grindline pro's. I en hektisk sessions af hastigt indsamlede skovle, improviserede løsninger og råt gå på mod blev ambitionerne udvidet.

Hvordan projektet vil udvikle sig fremover, er usikkert, men det er helt sikkert at ambitionerne er til mere og at snakken allerede går i krogene om næste udvidelse af Wonderland.

Indtil da, så grib dit board og tag ud på rampen fredag, kig på vidundrene og hvem véd, måske kan du snige dig til en frontside slasher, rygterne vil vide at det skulle stå klar til fredagssession.

 

Big up til alle de lokale der har knoklet, betonmahn for at blive hængende på hans fødselsdag, Grindline for fyraftenssession max...

Ses vi på betonen? Det tror jeg nok vi gør!