Ud og se med Kring og BMW

Smukt overview

Thomas "MEGA" Kring og hans hangarounds fra Rend og Hop support team var en tur i Fredericia for at teste vores rampe der midlertidigt er placeret på havnen derovre.

Jacob Tanghøj sneg sig med på motorcyklen for at dokumentere oplevelsen. Efterfølgende afleverede han disse billeder til mig da han åbenbart ikke selv tør poste dem af frygt for at komme i "bad standing" hos MEGA og Hønse.   

Bad Ass transfer

Tip# 1 - Hvis du vil se billeder i et flot "lightbox" miljø skal du trykke pået af billederne. Efterfølgende kan man bladre med pile tasterne - Whaooooooow.   

FF - Filthy Føl med en kæmpe air

Thomas MEGA Kring - frontside transfer

BMW Martin - tailslasker over spinen

Bo Larsen holder boardet i luften og rampen i jylland

Filthy Føl er også Bad Ass

Bo Larsen laver vildere tricks end sin skygge

Et billede siger mere end 1000 ord

 

Nedenstående tee er en limited edition Thrasher Magazine soccer jersey som de har lavet her til VM. Trøjen har egentlig ikke noget med Fredericia, Bo Larsen eller Thomas Kring at gøre men artiklen var en god undskyldning for at vise den. Årstallet på trøjen stemmer meget godt overens med et nummer som nogle farlige rødder der kører på motorcykel bruger. Husk lige det når i shopper løs på thrashers webshop (http://shop.thrashermagazine.com/detail.php?id=581)