Hal 12

  p4100066
 Frank Coggins og Mark Jensen har stået bag et projekt med at bygge et minirampelandsksb i Roskildes Hal 12. Nu er det endeligt færdigt. Pikkel, Madsen og undertegnede tog derned og tjekkede det ud. På en søndag. Totalt realistisk.

p4100074

Udsigten fra X'en. Næsten for godt til at være sandt? Desværre lidt. I hvert fald fra et skateboardperspektiv. Jeg kender ikke Mark men Frank er BMx'er. En flink en af slagsen, bevares, men de har altså nogle andre præferencer ud i det terræn de foretrækker. For eksempel er de ellevilde med spines.

p4100083

Danni O. er lokal. Her tager han en pause fra at terpe flatland og laver en ollie nose slap i stedet. Historien er at Danni vandt en S.k.a.t.e. konkurrence i Berlin. Der var 150 med og i finalen var han oppe mod Arto Saari. Efter at være presset i bund af Arto og have fået fire bogstaver i rap kom Danni stærkt tilbageog endte med at tage sejren og nogle penge.

p4100067

Er Pikkels småfesne ollie bevis på at han er ved at falde af på den? Nej, den er et bevis på at selv de bedste kan have svært ved at få fart ud af en kæmpespine.

  japan

Gammelfar Japan. Pikkel har taget billedet. Alle gider at skate en skumgrav. Desværre var det ikke helt så nemt som det ser ud. Afsættet er vinklet lidt i forhold til landingen så man skal have tungen lige i munden for at undgå en kajeryster på kanten. Så længe man er for svag til rotationer er der ingen problemer. Tilløbet er også lidt wack. Der er en roll inn men den er strammere end Wonderland. Ikke optimalt men en tur værd i sig selv.

  p4100085

Pikkel disaster. Nu siger jeg lige noget. Pikkel havde meget svært ved at få fart på til at komme herop. Det lyder absurd når man ser på landskabet, der burde være rig lejlighed til at pumpe bump. Det er der ikke rigtigt. Ikke bump der passer til fire hjul. 

Samlet vurdering:

5 ud af 5 bitre opkast for initiativet og arbejdet

3 ud af 5 bitre opkast for skatebarheden

Ord at leve efter:

Stol ikke på nogen over 30. Tag selv ned og skate det.

  vladek

Vladek er ligeglad. Fed trøje. Pikkel foto