Tilstandsrapporten

Hvad sker der i Copenhagen skatepark, får ROMER samlet minien på Østerbro, hvem støber beton i NV og hvad sker der med vores egen genbrugsminirampe?

Det pisser ned og foråret må betegnes som en katastrofe men ikke desto mindre blomstrer byggeriet af nye skate objekter i kongens Kjøbenhavn. Her er lidt billeder af nogle af de projekter der er i gang. Jeg ved desværre ikke alt om alle projekterne men måske kan disse billeder give et bedre overblik over hvad man skal spilde sine sure kommentarer på.

 

Nordvest 

Nogle siger det er rollere der bygger, Kring må ha en finger med i spillet hørte jeg og andre siger det måske er Spandx. Det nyeste rygte vil vide at vores egen Påske er involveret i projektet men endnu er ingen offentligt stået frem og påtaget sig titlen som sjakbejs på projekt. Hvem bygger egentlig og har alle dem der har lovet beton i galdeblæren tænkt sig at holde ord?  

 

Østerbro 

På Facebook efterlyste ROMER for nogle uger siden en minirampe i nærheden af Østerbro. Den statslige rampe uddeler må åbenbart have hørt hans efterlysning for nu ligger der et minirampe byggesæt på Beauvais grunden, Hjørnet af Lyngbyvej og Rovsinggade. Om Romer så vil realisere denne gave må være op til ham, jeg har hørt at dem der egentlig skulle samle ramperne har meget travlt med nogle andre bygge projekter, så hvis de lokale vil skate må de bygge.     

Måske vil det være lige lovligt optimistisk at håbe på at Black & Decker også sætter en palle med værktøj. Lynet slår sjældent ned samme sted 2 gange.

 

Parken 

Der graves på livet løs og i følge vores oplysninger begynder de at støbe her i maj. Hvis du følger med her på skateboard.dk vil du inden for kort tid kunne læse meget mere om parken, hvornår det bliver færdigt og hvad der helt præcist sker derinde.

 

Valby

Genbrugsminirampen står stadig opmagasineret på Carlsberg, der har været snak om at sætte den op sammen med den anden minirampe på Østerbro, der kunne så blive en hip og på sigt en bowl hvis man lukkede siderne til.

En af de store bekymringer omkring dette er at Østerbro får nordeuropas største skatepark indenfor 1 år og hvis de så også skal have den vildeste minirampe er det næsten synd for de andre bydele.  

 

Kgs. Enghave

Traditionen tro bliver der bygget et nyt areal i Copenhagen Skatepark. Det er Brent & Travis fra USA der samme med vores lokale træ kunstnere der bygger det nye areal. Skateparken har jo lukket hele maj for at det nye areal kan stå klart til CPH Pro der bliver afholdt i juni.

   

Der vil helt sikkert komme en masse diskussioner omkring dette areal og ud fra skitserne at dømme er det ikke ledges og mannys der kommer flest af og verten er væk på tegningen, det må betyde at den skal sendes til Bornholm!!! (Joke). Et Surt opstød er ikke et argument men blot et krydderi, jeg glæder mig til at høre folks mening, og hvis der bliver tvivl eller tvister om noget er jeg ikke i tvivl om at skateboardpanelet gerne vil træde til.

 

Enghave Plads 

Enghave plads har vistnok fået tildelt nogle penge(75.000) og det forventes måske at man får nogle flere så det areal kommer også til at få en tiltrængt ansigtsløftning. Byggeriet vil dog vist først gå i gang i august. Hvorfor vente til efteråret ved jeg ikke men bedre at få nyt areal end intet areal eller at metro byggeriet blev placeret oven på.

 

Tilstanden 

Ud fra billederne i denne artikel at dømme er der fuld knald på den Københavnske skatescene, hvis nu bare vejret vil blive lidt bedre så er jeg ikke i tvivl om at det nok skal blive en god skate sommer. Bispebjerg, 2x Amager og Valby har også noget nyt i gang. P.t. er oplysninger om disse projekter hemmelige, men inden længe vil disse også blive hevet frem i Skateboard.dk's mediemølle. Hvis der er nogle der ligger inde med billeder eller oplysninger om flere projekter i kommunen så giv os endelig et tip.

Go skate 'n hate