Rauff's jagt på Tony Hawk og Pjerrot

Det verdensberømte Gumball 3000 race havde besluttet at placerer København ruten fra London til New York. Læs hvordan det gik Ole Rauff i Jagten på de rige og kendte.

Alle Fotos af Ole Rauff 

 

Hvordan de var nået frem til ruten London - NYC via CPH er uvist men det jeg ved er at der er mange kendte og rige der deltager i Gumball løbet. En af de kendte der deltog i 2010 er Tony Hawk og fordi han åbenbart har så stort et navn besluttede Tivoli at de ville opstille en vert rampe i Tivoli som han kunne skate ved sin ankomst. Tony Hawk har nemlig skatet opvisning i Tivoli før, det var vist i 1989, det var dengang skateboarding var større end Yo-Yo. Nå men Tivoli ville opstille en vertrampe til Tony men da de fandt ud af at sådan noget koster lidt penge så sprang de hurtigt fra ideen og fik i stedet lov til at låne et stykke af minirampen fra Copenhagen Skatepark. Denne minirampe blev så sat op ved pantomime teatret og der blev "hyret" top pros, som de sagde i TV-reklamen på Zulu, til at komme og skate. Med andre ord danske skatere fik gratis indgang mod at komme ind og skaterampen. Meningen med hele dette rampe projekt var jo så at Tony Hawk så skulle komme og skate med, men da hele Gumball løbet blev stoppet i Tyskland og holdt i kort snor af det danske politi nåede Tony desværre ikke frem i tide til at skate rampen. Jeg tror egentlig han var meget glad for det for tænk nu vis den vilde horde af vrede gamle skatere tvang Tony til at skate rampen og lave 9 Mctwists i træk. Den slags kan altså knække selv en garvet legende.

 

Dukkede Tony så nogensinde op i Tivoli? måtte Rauffen i stedet nøjes med den falske pjerrot og hvorfor skatede Nicky ikke med i opvisningen i 1989, og heller ikke i søndags???

Tony Hawk i 89 med Kim Carlsen på platformen - V.I.P. 

 

 

 

Ole Rauff fangede selvfælgelig Tony Hawk i tivoli, de billeder du ser af andre med Hawken er FALSKE, specielt det af Kreiberg der florerer på facebook, det er ren Photoshoop.  

MISSION ACOMPLISHED.