Lommefilosoffens udredelser

Hvad er en wannabe, er det en Japan eller Mosquito air og hvor mainstream er skateboarding egentligt blevet? 

Jeg ved det ikke men skateboarding er snart alt mellem himmel, helvede og status updates.

For underholdningens skyld har jeg her samlet lidt materiale der både historisk, nyheds, ungdommeligt, springfarligt og på en munter måde kan give dig lidt indsigt i nogle af de fantastiske hjørner skateboarding også består af.

Tro det eller lad være, billederne lyver ikke. 

Fingerboarding er åbenbart ved at overhale det noget gammeldagse skateboarding. BR sælger her sjælen af 411 med Lovepark til kampagnepris, læg lige mærke til LOVE skiltet der selvfølgelig også er med i æsken.

Hvornår kan man købe Burnside project???

Nikita's Worldwide flagship store der ligger på hovedstrøget i Reykjavik har fået denne mikro rampe i baggården, initiativet er rigtigt fedt men jeg har svært ved at regne målgruppen ud fingerboardere eller skatere…hmm???

Chefen for Lab butikkerne og First imperiet fik dette board ved fejringen af Thunder truckens release. Som tak lovede han at hvis der kom rails og ripgrip på boardet så ville han skate med drengene.

Rails blev sat på og ripgrippen blev leveret, men hvornår kommer han mon med ud og skater???

Hvis du ser manden der her tales om så husk ham lige på at han skylder en skatesession, og nej fingerboarding går ikke istedet. 

Snakken i Galdeblæren har gået højt om navne på tricks og jeg kan med rette forstå at meningerne er delte og folk forvirrede. For at være på den sikre side ville jeg lige slå op i et stykke skateboard litteratur fra hjemme biblioteket for at se om jeg kunne jorde Romer med en kilde der måske ville kunne godtages på universitetet.

I sektionen under rampeskating kan man læse om navne på tricks og lidt små historier om dem der laver tricksne.

Selvom jeg så gerne ville kunne påvise med et trykt medie som kilde at Romer tager fejl kan jeg desværre kun sige. "Jeg er ikke enig med bogen, det passer ikke det der står i bogen"

Romer du har ret. 

Øv… 

2 fluer med et smæk og så på samme side. Stor dag for vrøvlekulturen, hvem skulle tro at de kunne tage fejl i 80'erne.

Nyd de næste billeder fra bogen, de giver et sjældent indblik i den rebelske bevægelsesform kaldet skateboarding. 

Det er jo altid udstyret det kommer an på og for at slutte cirklen er her et tydelig bevis på hvor langt de unge er nået. 

Januar 2010, den unge generation har styr på tingene, de optager kun i HD og med retnings bestemt mikrofon. Kameraet må selvfølgelig ikke ryste når man filmer linie eller laver rullende panoramashot så derfor er der sat hjul på kamera stativet. Det er vildt smart, det er fremtiden.

 

Fingerboardet knækket, dokumentationen sikret og factsne vel dokumenterede. Skateboard Action 2, hvornår kommer den bog?