Streetkonkurrence for Skateistan

Tordag den 11. marts arrangerer skateboard.dk streetkonkurrence i Hallen i København. Konkurrencen er en del af Skateistan støttefest nummer to.

Skateistan logo

Sidste år fik vert-aristrokatiet lov til at vise deres støtte til den afghanske ungdom.  I år er det fodtussernes tur. Vi arrangerer bedste trick på elboksen, græsgappet og railen ved siden af græsset. Der er trofæer til den bedste skater på hver af de tre ting og  en pengepræmie på 1000 euro, som går til Skateistan. Desuden er der et fjerde trofæ, som muligvis har noget at gøre med, at Ole Rauff fylder 39 samme dag. Var der nogen, der sagde G-turn?

Vi opfordrer de streeties, der mener, de har noget at byde på til at stille op i konkurrencen. Desuden skylder Letten en opvisning, efter at han bailede ud sidste år.

Konkurrencen kommer til at vare en time og er den del af et større arrangement med fest, musik, bajere, 39-årsfejringen for klipningen af Rauffs navlestreng, kunst, folkekøkken og hipsters. Sidste år gav festen et overskud på 300.000 kroner, som gik til Skateistan. De har i mellemtiden bygget en hal, og mangler penge til drift og udvidelse af projektet. 

Skateboard.dks fotografer er selvfølgelig på pletten og foreviger aftenen, og hvis du er heldig scorer du en hipster-tøs. 

Konkurrencen kører fra klokken 20 - 21. 

Mere info følger.

Skateistan: http://skateistan.org/

 

 

Skateistan hal

 

El-boksen

 

græsrail