Vert Attack 09

Sean_Goff_layback

Efter at have hørt Vert Bo stolt snakke om, hvordan han vandt Vert Attack 08…

…tænkte jeg at det var tid til at pakke kamera tasken og ta til Vert Attack 09 skyde billeder. Jeg håbede på at Bo ville gå med guldet igen i år, sådan gik det desværre ikke. Bo stak sgu af selvom han var gået videre til finalen. Var det de larmende engelske skatere som skræmte Bo ?. Eller skal Bo være hjemme inden det bliver mørkt?.

Sam_Bosworth_heelflip

Sam_Bosworth_christ_air

Sam_Becket  

Bjørn_50_grind   

Bjørn Lilllesø havde et sikkert løb og vandt helt fortjent best junior. Bjørn havde som den eneste vert deltager overskud til også at skate bowlen, hvor jeg lige nåede at skyde at par billeder af ham. Godt gået Bjørn.

Vert konkurrencen blev seriøst domineret af en flok engelske skatere. Selv vert legenden The Englishman Sean Goff havde sgu taget turen til Malmø, så respekt til ham herfra. Pete King og Sam Bosworth havde begge super gode runs med høje air og mega go stil samtidig. Men her tæller en stor trick pose frem for en fucking cool stil, så Jussi Korhonen tog guldet.

Resultater Vert Attack 09

1. Jussi Korhonen, Finland 

2. Pete King, UK (Karma Sakteboards)

3. Sam Bosworth, UK (Quiksilver)

4. Sam Becket, UK (Globe,Oakley, TSG, Subvert, Blind) Highest air Sam Bosworth, UK ( Quiksilver)

 

Best trick

(Alley oop eggplant up to the extension) Dave Allen, UK (Death)

 

Best + 40

Sean Goff, UK

 

Best Junior

Bjørn Lillesoe, Denmark (Volcom, Dekline, Brightside)

 

Til alle folk som regner med at ta til Vert Attack 2010, ta nu af sted også selvom du ikke skater Vert. Mød op og support, og husk nu at der samtidig er grobund for en go session på streeten og ikke mindst deres bowl. Henrik aka. Hønse aka. Rend & Hop, var at finde i bowlen hvor han viste at han aldrig glemmer sin cool og afslappede stil. 

Marius Brightside_five_0

Jussi_Korhonen

Jon_Pedersen

fakie_ollie

Dave_Allen_lipslide

Bo_bs_air

Henrik_fs pivot

Bjørn_bs_grab

Bjørn_stalefish